VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takrenovering

Vi på Kungstak hjälper dig med takrenovering

För oss på Kungstak är det av stor vikt att vi utför vårt arbete på ett professionellt sätt och att kundbemötandet har varit av hög kvalitet. Vi anser även det vara mycket viktigt att tidsplanen som är satt hålls och att kostnaden inte överstiger det som har sagts sedan tidigare. 

Ett tak står med tiden ut med mycket och kan därför behöva en uppfräschning efter en tid. Oavsett om det rör sig om takpannor, plåttak, takpapp eller andra typer av tak kan vi på Kungstag garantera er ett tak av allra högsta standard – från val av material till service. Vi tar fram den optimala lösningen på det mesta inom takläggning och takrenovering.

Funderar du på att renovera ditt tak?

Vi på Kungstak renoverar ditt tak så att de i princip ser ut som nytt, skulle det dock inte räcka med enbart takrenovering så erbjuder vi även takläggning. Vi har erfarenhet och kunskap inom alla typer av material, vi jobbar med allt från pannor av tegel och plåt, bandtäckning, papptak och ytpapp till sedumtak och naturtak. 

Vi erbjuder även rådgivning angående ditt befintliga tak. Hos oss på Kungstak finns professionella takläggare med lång erfarenhet som kan ge dig bra råd och svar på alla dina frågor. Som kund hos oss på Kungstak kan du känna dig trygg i att takrenoveringen utförs i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris.

Vad kan vi göra för dig?

Kungstak är specialister på takrenovering 

Vi på Kungstak har renoverat, bytt, lagt och planerat tusentals tak och vi kan därför hjälpa dig med att bedöma vilket skick ditt tak är i, och därefter råda dig om huruvida du bör satsa på en takrenovering eller om ett helt takbyte krävs.

Söker du efter en komplett takläggare som kan renovera ditt tak så är Kungstak det självklara valet. Förutom kunniga och professionella takläggare har vi även egna pappläggare och plåtslagare. Vi erbjuder även tjänster som rör byte eller renovering av hängrännor. Som komplett leverantör har vi koll på hela processen och därmed undviker du risker som tillkommer när man använder sig av underleverantörer.

Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och arbetar med alla typer av alla typer av material. Då tegelpannor och papp skiljer sig betydligt från exempelvis plåttak kan vi även hjälpa dig att besluta vilken taktyp som lämpar sig för just din fastighet. Vi renoverar alla tak till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Har du frågor gällande takrenovering?

Funderar du på vilket typ av tak som är bäst lämpat för ditt hus? Vilka för-och nackdelar som finns med olika material? Om du behöver byta hela taket eller om takrenovering är tillräckligt? Vi är experter inom detta område och hjälper dig gärna besvara dessa typer av frågor.

För att underlätta processen blir du tilldelad en projektledare som är med genom hela takbytet eller takrenoveringen. På så vis kan du enkelt kontakta någon när du har funderingar kring ditt takprojekt.

Kontakta oss på Kungstak för hjälp med takrenovering
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi gör jobbet enkelt

Från offert till färdig renovering  

För oss på Kungstak är transparens av stor vikt och därför håller vi våra offerter enkla och tydliga så att resultatet matchar dina förväntningar. I offerten ingår exakt vilket arbete som ska utföras och du kan sedan läsa igenom den i lugn och ro hemma. Skulle du ha några funderingar eller frågor är du alltid välkommen att höra av dig på mail eller telefon!

Våra garantier vid takrenovering

När du anlitar oss för takrenovering eller byte av tak har vi har rätt sorts säkerhetsanordningar. Hos oss på Kungstak får du som kund upp till 30 års garanti när vi utför dessa tjänster. Kontakta oss för ett gratis hembesök så kommer vi ut och undersöker taket och svarar på eventuella frågor.

Kontakta oss på Kungstak

Vi på Kungstak jobbar ständigt med att försöka överträffa våra kunders förväntningar och att leverera tak av högsta kvalitet med smarta lösningar och perfekta detaljer. Vi strävar efter att alltid hålla bra kvalité på materialet vi använder oss av och det utförda arbetet. Dessutom håller vi hårt på att alltid bemöta våra kunder med respekt, förtroende och tillit. Just därför kan vi också erbjuda det allra bästa för dig. 

Kontakta Kungstak om du funderar på att renovera eller byta tak. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Välkommen till Kungstak för hjälp med takrenovering

BOKA HEMBESÖK

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!