VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Vad kan vi hjälpa dig med?

Det finns inga projekt som är för små eller för stora , inga frågor som är för smarta eller för dumma. Vad det än är ni behöver hjälp med så kommer vi att göra vårt allra bästa för att leverera det!

SKICKA OSS EN FRÅGA

Boka ett hembesök så kommer vi snabbare igång. Vi vill alltid utvecklas, leverera ännu bättre och få nya utmaningar att ta oss an. Inget jobb har hittills varit för svårt, stort eller litet. Tillsammans med våra kunder hittar vi lösningar som passar de flesta. Hör av er med formuläret nedan så kör vi! Klicka här.

Kontakta oss för allt inom tak och takarbeten.

Vi gör jobbet enkelt

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Kungsbacka. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Varberg. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Vi kommer hem till dig

Vi bokar en tid som passar er och sen sätter vi oss i lugn och ro över en kaffe eller en kopp te. Du får träffa oss och vi får träffa dig för ett öppet samtal, så att vi kan vara säkra på att vi förstår varandra och att det inte blir några missförstånd.

Läs mer om vår process här.