VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takläggare i Varberg

En stor del som takfirma är att inge trygghet hos kunder, att ge dem en bra känsla i magen när de använder oss som takläggare. Att redan innan arbetet sätter igång gå igenom hur arbetet kommer att utföras är viktigt för att en kund ska få förtroende och tillit till ett företag som ska utföra ett så pass stort jobb. Vår erfarenhet som takläggare har lärt oss hur viktigt det är att sätta upp rimliga tidsplaner och att kostnaden matchar offerten. 

På Kungstak arbetar försöker vi ständigt överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera tak av högsta kvalité, som håller för vårt karga klimat. Vi arbetar ständigt med att förbättra hur vi arbetar och använder oss av leverantörer som levererar material av högsta kvalitet.

Vi ger våra kunder upp till 30 års garanti vid takbyten och erbjuder kostnadsfria offerter och hembesök. Självklart kan du även göra avdrag för rot på våra tjänster. På Kungstak gör vi allt för att våra kunder nöjda och trygga i att de fått det bästa taket för pengarna.

 

Är du i behov av en takläggare i Varberg?

Våra duktiga hantverkare har erfarenhet av alla typer av material, från takpannor och sedumtak till plåttak och papptak. Vi kan det mesta inom takläggning och åtar oss arbeten med kunden i fokus.

Att kunden känner sig trygg i sitt val av takläggare är av största vikt för oss på Kungstak. Skulle du anlita oss hålls du uppdaterad med rapporter och bilder under hela processen och kan när som helst kan ställa frågor. Vi strävar efter att hålla en öppen dialog med dig som husägare och ger mer än gärna våra råd och rekommendationer kring om takläggningen.

Vad kan vi göra för dig?

Boka hembesök

Kan jag hjälpa dig?

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Varberg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Kan jag hjälpa dig?

Boka hembesök

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Varberg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Nedan ser du referenser från takarbeten som Kungstak utfört i Varberg.

Referenser i Varberg

Villa med takbyte i Varberg.

Takbyte på villa och garage i Varberg

★★★★★

Vi har renoverat ett 152 kvm stort tak i Träslövsläge, Varberg på villa och garage. Vi har bytt papp, läkt och monterat S:T Eriks Mjöbäck svart blank 2-kupiga betongpannor.

”Proffsigt arbete, trevligt och korrekt bemötande och klart i tid.”

Fler referenser…

Ser varje tak som en chans att utvecklas

Ett talesätt vi använder oss av är ”ingen fara på taket” och det stämmer bra i hur vi utför våra takarbeten. Självklart stöter även vi på utmaningar i arbetet. Vi ser dock på varje projekt som en chans att utvecklas och bli mer noggranna och skickligare på det vi gör.

Efter att planen för takarbetet är gjord gör vi allt för att ditt nya tak blir färdigt i tid och att resultatet blir som överenskommet. Du som kund kan luta dig tillbaka och lita på att ditt hus snart kommer att prydas av ett tak av högsta kvalitet och som kommer att skydda din familj från regn och skur många år framöver. Som takläggare ser vi oss själva med hög yrkesstolthet och förser Varberg med tak till bra pris och med marknadens bästa garantier.

Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Att byta tak ska vara roligt

Takbyte i Varberg

Som takläggare har vi samlat på oss massor av erfarenhet som vi vill kunna erbjuda dig. Vi har genom åren bytt, lagt och planerat tusentals nya tak och har därför både idéer och rekommendationer som kan hjälpa dig i beslutet att välja rätt tak till ditt hus. Alla byggnader är inte konstruerade för att bära alla typer av tak. Inte bara för utseendets skull, utan också för att huset ska klara av att bära det. Därför ser vi noga över ritningar så att vi kan erbjuda dig de alternativ som bäst lämpar sig för just ditt hem.

Kungstak är en komplett takfirma som har sina egna pappläggare och plåtslagare. Vi kan därför utan extra kostnader se till att bygget inte stöter på förseningar eller får problem med leverantörer eller inhyrda hantverkare. Vi har full kontroll över processen och ser till att både taket och priset stämmer överens med det som sagts.

Vilket tak passar ditt hus bäst?

Det är inte alltid lätt att veta vilket slags tak man ska välja. Olika material har olika fördelar, olika pris och ger ditt hus olika utseenden. Det är därför viktigt att noga undersöka olika taktyper innan du bestämmer dig för vilket du vill ha. Att byta tak är en stor process och som med alla byggprojekt är det många olika faktorer som spelar in. Ett takbyte kräver god planering och taket ska hålla länge. Därför rekommenderar vi att arbetet utförs av takläggare som vet vilka fällor man borde akta sig för och vad man bör tänka på för att resultatet ska motsvara dina förväntningar.

  Vi hjälper dig med takläggning i Varberg

  Vi ser oss själva som de mest flexibla och mångsidiga takläggare Varberg har att erbjuda och har utfört takarbeten åt företag och privatpersoner länge nu. Vi har samlat på oss både erfarenheten och kunskapen som krävs för att hantera alla typer av tak och vilka fördelar och nackdelar olika material har. 

   

  Takpannor

  När man lägger tak med takpannor är underarbetet och att pannorna läggs korrekt av största vikt. Takpannor finns i olika färger, strukturer och egenskaper vilket påverkar både priset och husets slutgiltiga utseende. Takpannor finns i betong eller i tegel där tegelpannorna är dyrare än betongpannorna. De behöver också mer underhåll för att inte mossa ska växa.

   Plåttak

  Plåt är mer underhållsfritt och mossa har svårare att få fäste. Samtidigt är det mer prisvärt att lägga ett tak av plåt. Det är dock viktigt att taken fästs riktigt för att kunna stå emot starka vindar. Förutom bandtäckning kan du välja takpanneplåt som ger ungefär samma utseende som ett tak med tegelpannor.

  Papptak

  Fördelarna med ett tak av papp är att det väger lite och passar därmed utmärkt på hus med enklare konstruktioner. dessa tak bör dock därför inte utsättas för extra vikt. Ett papptak är enkelt att lägga, lätt att transportera och är ett relativt billigt material att använda sig av vid ett takbyte.

   

  Är du vara osäker på vilket material som passar ditt hus så är vi tillgängliga för att ge våra råd. Ring oss gärna eller boka in ett gratis hembesök på vår hemsida så kommer vi ut och svara på frågor. Vi gör en utvärdering av ditt nuvarande tak och vad ett takbyte innebär. Kanske behöver du istället för ett takbyte en renovering av ditt befintliga tak? Ring oss så kommer vi bort och går igenom allt du behöver veta inför din takomläggning.

  Komplettera med marknadens bästa solpaneler

  Vid anläggning av ett nytt tak kan det vara en bra idé att i även passa på att installera solceller. Hör av dig till oss om du vill ha en lösning som både lyfter ditt tak, och som gör din villa till ett attraktivt boende för framtiden.

  LÄS MER OM VÅRA SOLCELLER

  Kungstak samarbetar med de bästa

  Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

  För dig som kund såväl som för oss.

   

  Vill du ha hjälp?

  Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!

   Nytt tak i Varberg?

   Vi har lagt alla sorters tak för både privatpersoner och företag och är en komplett takläggare som utför renovering och anläggning av nya tak i Varberg med omnejd.

   Vi lovar att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd som kund. För att du ska känna dig trygg erbjuder vi så mycket som 30 års garanti på taken vi lägger. och du självklart göra avdrag för rot.

   Vid eventuella frågor och funderingar är vi endast ett mail eller samtal bort!