VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takservice

Kungstak utför takservice och takunderhåll

Taket på ditt hus är en av de viktigaste delarna av ditt hem. Att låta oss på Kungstak se över ditt tak med jämna mellanrum kan du försäkra dig om att taket fortfarande är i bra skick.  Med regelbunden takservice förlänger du livslängden på ditt tak och behöver samtidigt inte oroa dig för skador som många gånger kan bli förödande för ditt hem.

Ditt tak blir ständigt utsatt för stora påfrestningar. I ett klimat som vårt blir risken för läckage större för varje år som går, vilket gör det betydligt viktigare att underhålla taket med jämna mellanrum. Många gånger räcker det att se till att stuprör och hängrännor släpper igenom vatten som de ska, andra gånger kan ditt tak behöva en grundlig takrenovering. Att ta kontakt med oss på Kungstak hjälper dig att ta kontroll över en situation som lätt kan bli tråkigare än den behöver. Eventuella problem upptäcks i god tid vilket också gör att den renovering som krävs både går snabbare att utföra och blir mindre kostsam. Du sparar alltså pengar på att ge taket mer kärlek och belönas med tryggheten i att ditt tak kommer att hålla dig säker betydligt längre.

 

Takunderhåll & taksäkerhet går hand i hand

Genom att kontakta oss på Kungstak och låta oss komma bort till dig på ett kostnadsfritt hembesök, kan vi göra en översyn av ditt tak och komma fram till vilket typ av underhåll som bör göras. Många gånger räcker det med en grundlig rengöring av taket. I andra fall visar det sig vara i god tid att byta ut eller reparera säkerhetsanordningar för att de ska ha den kvalitet som krävs enligt boverkets regler för taksäkerhet. Hängrännor kan behöva rensas eller bytas ut, takpannor kan behöva fästas. Kanske kan ditt plåttak behöva slipas och målas om för att inte riskera att läckage uppstår.

Genom att förebygga skador med en genomgående service av ditt tak kan du eventuellt slippa behöva byta tak tidigare än vad som egentligen är nödvändigt. Skulle vi sedan komma fram till att en ny takläggning är ett måste, hjälper vi självklart till med även detta. Kungstak är en komplett takfirma som har lång erfarenhet av alla typer av takarbeten för både företag och privatpersoner. Våra tjänster innefattar allt från takläggning till service och underhåll och vi ser gärna att du tar kontakt med oss för ett gratis hembesök eller offert.

Vad kan vi göra för dig?

Vad innebär takservice eller takunderhåll?

Med takunderhåll menar man att du bör se över ditt tak oavsett vilken taktäckning huset har. Förutom själva taket bör man även se över plåtdetaljer, vindskivor, ventilation, anordningar för taksäkerhet och annat som är anslutet till ditt tak och som kan påverka både själva takets skick och den säkerhet som krävs för att vistas på det.

 

Takservice innefattar följande:

  • Översyn och byte av trasiga hängrännor och stuprör
  • Tätning av tak som läcker
  • Att färgen på takets plåtdelar inte börjat släppa
  • Att plåtdelar på ditt tak inte börjat rosta
  • Att eventuella skruvar inte sitter löst eller är skadade och behöver bytas.
  • Översyn och byte av trasiga takpannor eller annat material
  • Grundlig inspektion av takets skick
  • Kontroll och eventuella åtgärder för att taksäkerheten följer utsatta regler

Oavsett vilket skick ditt tak är i bör du alltså antingen själv eller låta en professionell takfirma göra en grundlig översyn med jämna mellanrum, gärna årligen. Känner du själv att du inte riktigt behärskar det som krävs för att utföra det takunderhåll som behövs för ditt tak, hoppas vi på Kungstak att du antingen slår oss en signal eller skickar oss ett mail!

Kungstak utför takservice och takunderhåll
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi gör jobbet enkelt

Ingen fara på taket

På Kungstak har vi alltid full fokus på säkerhet. Alla tak som vi anlägger och underhåller ser vi därför som vårt ansvar och ser det som en självklarhet att de projekt vi tar oss an uppfyller kraven för taksäkerhet. Det ska kännas bra i magen, för både oss och för dig som kund.       

Att vara förberedd och att alltid vara steget före skador är viktigt och kan förhindra stora problem. Även om takmaterialen idag är av betydligt högre kvalitet än tidigare, är det också påfrestande att ständigt utsättas för vatten, vind och kyla.

Kungstak ger ditt tak det underhåll det förtjänar

Har du inte kunskapen eller tiden som krävs för att taket i så gott skick som är nödvändigt kommer vi gärna ut och hjälper dig med allt vad takservice innebär. Även om det endast rör sig om att byta stuprör  eller rensa bort löv som satt sig eller spola bort mossa eller smuts från ditt annars så vackra plåttak. Vi utför jobb i Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Varberg och utför alla tjänster som har med just tak att göra. Vi är bra på vårt jobb och hade gärna gett ditt tak den takservice det förtjänar.

BOKA HEMBESÖK

Kungstak utför takunderhåll och takservice

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Kungstak finns på flera orter

Våra områden

Kungsbacka

Kungstak utgår från Kungsbacka och utför takservice och takunderhåll på västkusten. Se referenser från Kungsbackaområdet här.

Göteborg och Mölndal

Kungstak arbetar med takservice över hela Göteborgsområdet inklusive Mölndal. Se referenser från Göteborg och Mölndal här.

Borås

Med ett växande intresse för takarbeten från husägare i Borås har Kungstak även utökat verksamhetsområdet österut.

Varberg

Kungstak har sedan starten utfört takunderhåll i och omkring Varberg.

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!