VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takläggare i Göteborg

Som takfirma vet vi hur viktigt det är att som kund känna sig trygg och att få en bra känsla i magen när man anlitar en takläggare. Det rör sig många gånger om att stort arbete som kräver en stor budget. Att redan innan arbetet sätter igång få en bra insyn i hur planering och arbete kommer att se ut är av stor vikt för att få förtroende och tillit till ett företag och de hantverkare som ska se till att allt går som planerat. Genom vår långa erfarenhet som takläggare vet vi hur viktigt det är att satta tidsplaner hålls, att slutgiltigt pris matchar offert som getts och att använda sig av duktig personal som utför sitt arbete effektivt, professionellt och bemöter kunder med den respekt de förtjänar.

På Kungstak arbetar vi ständigt med att försöka överträffa våra kunders förväntningar och att leverera tak av högsta kvalité som håller för vårt lands ofta påfrestande klimat. Vi arbetar ständigt med att förbättra både hur vi jobbar och har god insyn i de leverantörer vi använder oss av och att allt material håller högsta kvalitet.

Vid intresse finns erbjuder vi kostnadsfria offerter och ger våra kunder upp till 30 års garanti vid anläggning av nytt tak. Självklart kan du även göra avdrag för rot då du utnyttjar våra tjänster. På Kungstak gör vi allt för att våra kunder nöjda och trygga i att de fått det bästa taket för sitt hus.

Funderar du på att anlita en takläggare i Göteborg med omnejd?

På Kungstak har vi efter alla våra år i branschen utfört alla typer av takarbeten, från takläggning och takrenovering till service och taksanering. Våra referenser sträcker sig runt Västra Götaland och har utfört många takarbeten i Göteborg med omnejd. Våra duktiga hantverkare jobbar dagligen med alla typer av material, oavsett om du vill pryda ditt hus med takpannor, sedumtak, plåttak, naturtak eller papptak. Kort sagt så kan vi det mesta inom takläggning och utför alla jobb vi åtar oss med hög precision och med kunden i fokus.

Att inge trygghet hos kunden är av största vikt för oss. Skulle du anlita oss som takläggare ser vi till att du under hela processen hålls uppdaterad. Vi sätter upp en kanal där du när som helst kan ställa eventuella frågor och funderingar och där du får ta del av jobbet och hur arbetet fortskrider med hjälp ständiga statusrapporter och bilder. Vi strävar efter att hålla en öppen dialog med dig som fastighetsägare och ger mer än gärna våra  råd och rekommendationer kring både takläggning och takrenovering.

Takläggare i Göteborg som man kan lita på

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” och det stämmer bra med vår inställning till de takarbeten vi utför. Självklart stöter vi som alla andra på utmaningar i arbetet då inget jobb är precis likadant som det föregående. Som tur är ser vi på Kungstak varje projekt som en chans att utvecklas, en möjlighet att bättre, mer noggranna och skickligare på vårt jobb.

Efter att planen för takarbetet är gjord gör vi allt för att ditt nya tak blir färdigt i tid och att resultatet blir som överenskommet. Du som kund kan luta dig tillbaka och lita på att ditt hus snart kommer att prydas av ett tak av högsta kvalitet och som kommer att skydda din familj från regn och skur många år framöver. Som takläggare ser vi oss själva med hög yrkesstolthet och förser Göteborg med tak till bra pris och med marknadens bästa garantier.

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Boka hembesök

Kan jag hjälpa dig?

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Göteborg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Kan jag hjälpa dig?

Boka hembesök

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Göteborg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Referenser i Göteborg

Takbyte på villa i Sävedalen.

Takbyte på villa i Sävedalen

★★★★★

Vi har renoverat 198 kvm stort tak i Sävedalen. Vi har bytt papp, läkt och monterat S:T Eriks Mjöbäck svart blank 2-kupiga betongpannor. Ny svart plannja takavvattning på hela huset och ny komplett inplåtning av skorsten.

Vi är mycket nöjda med det nya tak vi investerat i. Från första kontakt, genom hela arbetet och uppföljning, alla utlovade tider hölls.

Fler referenser…

Kungstak är specialister på takläggning

Som takläggare i Göteborg och Västra Götaland har vi samlat på oss massor av erfarenhet som vi vill kunna erbjuda dig. Vi har genom åren bytt, lagt och planerat tusentals nya tak och har därför både idéer och rekommendationer som kan hjälpa dig i beslutet att välja rätt tak till ditt hus. Alla byggnader är inte konstruerade för att bära alla typer av tak. Inte bara för utseendets skull, utan också för att huset ska klara av att bära det. Därför ser vi noga över ritningar så att vi kan erbjuda dig de alternativ som bäst lämpar sig för just ditt hem.

Kungstak är en komplett takfirma med egna pappläggare och plåtslagare till vårt förfogande och kan därmed utan extra kostnader se till att bygget inte stöter på förseningar eller problem med leverantörer eller inhyrda hantverkare. Vi har full kontroll över processen och ser till att både taket och priset stämmer överens med det som sagts.

Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi gör jobbet enkelt

Vilket tak är bäst lämpat för din bostad?

Det är inte alltid lätt att veta vilket slags tak man ska välja. Olika material har olika fördelar, kostar olika mycket och ger ditt hus olika utseenden. Många gånger är valet helt upp till dig som kund men undersök noga de olika taktyperna som finns att välja mellan innan du bestämmer dig. Att byta tak är en stor process och som med alla byggprojekt är det flera faktorer som spelar in. En takläggning och takomläggning kräver god planering och för att ditt tak ska hålla så länge som det är utformat för rekommenderar vi att arbetet utförs av duktiga takläggare som vet vilka fällor man borde akta sig för och vad man bör tänka på för att resultatet ska motsvara dina förväntningar.

Vi ser oss själva som de mest flexibla och mångsidiga takläggare Göteborg har att erbjuda och har utfört takarbeten åt både företag och privatpersoner. På Kungstak har vi samlat på oss både erfarenheten och kunskapen som krävs för att hantera alla typer av tak och vilka fördelar och nackdelar olika material har. Vid takarbeten tittar vi även på takformen och lutningen. Takets form är en betydande del för att avgöra vilket material som lämpar sig bäst vid ett takbyte. Formen talar om när huset är byggt och därmed också för vilket slags tak fastigheten är anpassad för. Takets lutning spelar också in när man ska avgöra vilka takmaterial som lämpar sig bäst för specifika takarbeten.

  Vi hjälper dig att byta tak i Göteborg

  Takpannor

  När man lägger tak med takpannor är underarbetet avgörande och att pannorna läggs korrekt. Takpannor finns i olika färger, strukturer och egenskaper vilket får både priset och husets slutgiltiga utseende att variera.

  • Tegel är ett poröst material och behöver rätt underarbete och takpapp för att de ska skydda undertaket på som det ska och förhindra att fukt tränger in.  Tegelpannor är dyrare än betongpannor och behöver mer underhåll för att inte mossa ska få fäste.
  • Betong är lite mer moderna än tegelpannor men är också tyngre. Därför är konstruktionen av huset av vikt för att klara av att bära materialet. Pannor av betong är däremot billigare och har ett större urval än pannor av tegel.

  Plåttak
  Plåt är mer underhållsfritt och mossa har svårare att få fäste. Samtidigt är det mer prisvärt att lägga ett tak av plåt. Det är dock viktigt att taken fästs riktigt för att kunna stå emot starka vindar. Förutom bandtäckning har du idag också alternativet att välja takpanneplåt som i princip ger samma utseende som ett tak med tegelpannor.

  Papptak

  Fördelarna med ett tak av papp är att det väger lite och passar därmed utmärkt på hus med enklare konstruktioner. De bör dock därför inte utsättas för extra tyngd på taket. Ett papptak är enkelt att lägga, lätt att transportera och är ett relativt billigt material att använda sig av vid ett takbyte.

  Skulle du vara osäker på vilket material som passar just ditt hus så är vi tillgängliga för alla sorters frågor. Ring oss gärna eller boka in ett gratis hembesök på vår hemsida så kommer vi ut och svara på frågor och gör en utvärdering av ditt tak och vad som takbytet skulle innebära. Kanske behöver du istället för ett takbyte en renovering av ditt befintliga tak? Ring oss så kommer vi bort och går igenom allt du behöver veta inför din takomläggning.

  Komplettera med marknadens bästa solpaneler

  Vid anläggning av ett nytt tak kan det vara en bra idé att i även passa på att installera solceller. Hör av dig till oss om du vill ha en lösning som både lyfter ditt tak, och som gör din villa till ett attraktivt boende för framtiden.

  LÄS MER OM VÅRA SOLCELLER

  Kungstak samarbetar med de bästa

  Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

  För dig som kund såväl som för oss.

   

  Vill du ha hjälp?

  Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!

   Behöver du renovera eller byta tak i Göteborg?

   Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare som utför renovering och anläggning i Göteborg med omnejd.

   Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd. För att du som kund ska känna dig trygg erbjuder vi upp till 30 års garanti på taken vi lägger. Självklart kan du göra avdrag för rot och förutom gratis hembesök skickar vi efter besöket en offert till dig så kan se igenom allt i lugn och ro.

   Vid eventuella frågor och funderingar är vi endast ett samtal eller ett mail bort!