VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takrenovering Göteborg

Du ska ha en bra magkänsla när du anlitar en takläggare. En riktigt bra känsla får man då jobbet blir gjort, schemat hålls och kostnaden inte överstiger vad som sades innan arbetet påbörjades. Dessutom är det viktigt att arbetet utfördes på ett professionellt sätt och det hållits hög kvalitet på kundbemötandet.

Ett tak får med tiden utstå mycket och för att det ska fortsätta skydda din familj från vädrets påfrestningar kan det behövas en uppfräschning. Oavsett om det rör sig om takpannor, plåttak, takpapp eller andra typer av tak kan vi på Kungstag garantera er ett tak av allra högsta standard – från val av material till service. Vi tar fram den optimala lösningen på det mesta inom takläggning och takrenovering och hade gjort allt för att hjälpa även dig.

Funderar du på att renovera tak i Göteborg?

Kungstak renoverar ditt tak så det nästan blir som nytt. Skulle det visa sig att en renovering inte räcker, gör vi även nya tak från grunden. Dessutom arbetar vi gärna med alla typer av material, allt från pannor av tegel och plåt, bandtäckning, papptak och ytpapp, sedumtak och naturtak. När det kommer till takrenovering har vi stött på det mesta och ser oss själva som en komplett takfirma med bred kunskap och lång erfarenhet.

Om du behöver råd om ditt befintliga tak behöver du inte leta längre. Vi har professionella  takläggare som kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina frågor. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör renoveringen eller takbyte i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris.

Kungstak är specialister på takrenovering i Göteborg

Eftersom vi lägger och renoverar tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har renoverat, bytt, lagt och planerat tusentals tak och har idéer som hjälper dig att se vilket skick taket har eller att välja det rätta taket för ditt hus. Vi ser över ditt gamla tak för att se om det räcker med en renovering eller om du istället behöver göra ett takbyte.

Letar du efter en komplett takläggare som kan renovera ditt tak i Göteborg är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takbyte eller takrenovering i Göteborg! Skulle du behöva byta eller renovera dina hängrännor står vi även till tjänst för detta. Som komplett leverantör har full vi koll på hela kedjan och att din takrenovering inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och arbetar med alla typer av alla typer av material. Då tegelpannor och papp skiljer sig betydligt från exempelvis plåttak kan vi även hjälpa dig att besluta vilken taktyp som lämpar sig för just din fastighet. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och renoverar alla tak till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Göteborg.

Vad kan vi göra för dig?

Boka hembesök

Kan jag hjälpa dig?

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Göteborg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Kan jag hjälpa dig?

Boka hembesök

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Göteborg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Referenser i Göteborg

Nytt svart tak på villa i Västra Frölunda

★★★★★

Vi har bytt ut taket och bytt rötskadad råspont.
Takpannorna är S:T Eriks Ekeby betongpannor.

Utmärkt utfört arbete. Mycket bra och kontinuerlig kommunikation om hur arbetet fortskred. Bra redovisning av vilka arbeten som skulle utföras i offerten. Stor flexibilitet i att utföra önskemål om tillkommande arbeten. Hela processen och kvaliteten på det slutliga resultatet motsvarade väl våra förväntningar.

Fler referenser...

Har du frågor om takrenovering?

Vi har svar på dina frågor om takrenovering

Kanske funderar du på vilken typ av tak som du ska ha till ditt hus? Vilka för och nackdelar som finns med olika material? Behöver jag takrenovering eller byta tak? Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att din takrenovering börjar på bästa sätt.

För att underlätta får du en och samma projektledare genom hela takbytet eller takrenoveringen. Är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på ditt takprojekt i Göteborgsområdet.

Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi gör jobbet enkelt

Från offert till färdig renovering 

Vi strävar efter att vara transparenta med våra kunder. Därför håller vi våra offerter enkla och tydliga så att resultatet matchar dina förväntningar så bra som möjligt. Vi punktar ner exakt vilket arbete som ska utföras för att slippa otrevliga överraskningar. Offerten kan du sedan i lugn och ro läsa igenom hemma. Skulle det dyka upp frågor eller funderingar är vi bara ett samtal eller ett mail bort!

Har jag några garantier om jag renoverar tak hos er?

När vi utför takrenovering och byter tak har vi har rätt sorts säkerhetsanordningar. Hos oss på Kungstak i Göteborg får du som kund upp till 30 års garanti när vi utför dessa tjänster. Kan det bli bättre? Kontakta oss för ett gratis hembesök så kommer vi ut och undersöker taket och svarar på eventuella frågor.

Vi hjälper dig med takläggning i Göteborg

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!

    Kontakta Kungstak i Göteborg

    Kungstak i Göteborg är en takläggare att lita på och vår yrkesstolthet gör att vi verkligen satt en heder i att leverera vad vi lovar! Vi tar hand om hela takrenoveringen eller takbytet i Göteborg. Kontakta oss via telefon eller e-post för ett kostnadsfritt hembesök eller offert.

    Vi jobbar ständigt med att försöka överträffa våra kunders förväntningar och att leverera tak av högsta kvalitet med smarta lösningar och perfekta detaljer. Vi strävar efter att alltid hålla bra kvalité på materialet vi använder oss av och hur arbetet utförs. Dessutom håller vi hårt på att alltid bemöta våra kunder med respekt, förtroende och tillit. Just därför kan vi också erbjuda det allra bästa för dig.

    Kontakta Kungstak om du funderar på att renovera eller byta tak i Göteborg. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd och arbetar ständigt med att utvecklas och bli bättre på det vi gör.