VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Solceller i Kungsbacka

 

 

Solceller i Kungsbacka från Kungstak

Solceller bidrar till både bättre ekonomi och en bättre miljö. Därför är de också bra sätt att komplettera elförsörjningen för ditt hem. Solpaneler ger dig samtidigt möjligheten att sälja den solenergi som du inte förbrukar, med hjälp av energilagring. Kort och gott, att investera i solceller är en investering som på sikt inte bara gynnar miljön, anläggningen gynnar också plånboken samtidigt som den höjer värdet på ditt hus.

Vi på Kungstak har lång erfarenhet av allt som har med takläggning i Kungsbacka att göra och är en trygg aktör inom även installation av solceller. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och hembesök redan idag så att vi kan ta fram en lösning som passar dig!

Kan jag hjälpa dig?

Kontakta Marcus for solceller i Kungsbacka

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Kungsbacka. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

BOKA HEMBESÖK

Kan jag hjälpa dig?

Kontakta Marcus for solceller i Kungsbacka.

Boka hembesök

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Kungsbacka. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

På vilket sätt hjälper solceller från Kungstak dig? 

Genom att låta oss installera solpaneler på ditt tak får du:

 • Lägre elräkningar

 • Egen elproduktion året om

 • Solpaneler med lång livslängd

 • Förmånliga skatteavdrag & bidrag

 • Snabb och enkel installation

 • Upp till 30 års garanti
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Solpaneler producerar grönare el året om

 

Solceller producerar el under dagens ljusa timmar och ger högre effekt ju lägre temperaturen är. Många har uppfattningen om att solpaneler enbart är en hållbar och lönsam investering i länder där värmen alltid är hög, men enligt forskning fungerar det faktiskt tvärtom. Klimatet i Sverige kan istället hjälpa dig som vill investera i solceller mer då varmare klimat försämrar effektiviteten i solcellerna.

Hållbara solpaneler tillverkade av de bästa i Europa

Solitek tillverkar hållbara solpaneler.

För att kunna erbjuda våra kunder i Kungsbacka de solceller med högst kvalitet på marknaden, använder vi på Kungstak oss av solpaneler från ett företag som heter Solitek. Detta är den enda producenten av solceller i världen som erbjuder helt klimatneutrala lösningar när det kommer till produktion av just solpaneler. De producerar hela sitt energibehov från deras egen solcellsanläggning, samt genom solcellsinstallationer på taket av fabriken.

Solitek vann pris då den byggdes 2013 för att vara den mest energieffektiva industribyggnaden i hela Europa. Deras egna solpaneler ger både uppvärmning och kyla och systemet består av 1mW solvärme och 150 kW solel.

Våra solceller i Kungsbacka har marknadens bästa produktgaranti.

BOKA HEMBESÖK

Solitek Glas/glas solpaneler
tillverkas av 100% förnyelsebar energi

 

Glas/glas solpanelerna från Solitek är tillverkade i Litauen endast med hjälp av förnyelsebar energi. Deras solpaneler är certifierade med silver ”Cradle to Cradle”, som endast ges de produkter som garanterar högst säkerhet, cirkulation och ansvar för material.

Konstruktionens övre och undre skyddslager är gjort av glas och är bärande, vilket medför att ingen ram behövs för att hålla uppe anläggningen.

• Tillverkade i Litauen av 100% förnyelsebar energi

• Certifierade med silver ”Cradle to Cradle”

• Upp till 50% bättre avkastning sett till garanterad produktion under garantitiden

• Mer än dubbelt så lång produktgaranti än standarden i branschen

• Kräver mindre energi vid produktion

• Helt brandsäkra

Cradle to cradle logo
Kungstak använder sig av Fixnordic för montering av solpaneler i Kungsbacka.

För montering av din solcellsanläggning använder vi oss FixNordic’s unika system som består av få komponenter. Detta är den enda lösning för infästning av solpaneler i papptak med godkänd snö- och vindlastberäkning och som samtidigt bibehåller takets täthetsgaranti.

 • Dansk tillverkare med mer än 50 års erfarenhet av tak

 • Välkänt varumärke hos svenska takläggare

 • Godkänd av både TÜV Rheinland och AB Täthetsgarantier i Norden

 • Brett sortiment för alla typer av tak

 • Enda lösningen för godkänd infästning i papptakInget tryck på ytskiktet vid isolerade tak

 • Produktspecifik snö-och vindlastberäkning som krävs av flera försäkringsbolag

Montering av solpaneler i Kungsbacka med Fixnordic

BOKA HEMBESÖK

Energilagring

 

Genom att installera i solceller från Solitek kan du ta vara på den solenergi som solen förser oss med varje år. Genom att samtidigt investera i ett energilager för din anläggning behöver du inte längre köpa el från nätet, då elen du producerar kan lagras för senare bruk.

Vilka är fördelarna med energilagring?

 • 3-fas

 • Går att parallellkoppla

 • UPS funktion – som levererar ström från batteriet vid strömavbrott

 • Gör att Solcellsanläggningen fungerar vid strömavbrott

 • Modulärt system

 • Plug & Play

 • Kompakt design med paneler som enkelt kan monteras ovanpå varandra

 • En app för övervakning & styrning

 • Unbalanced output funktion

Lagra din solenergi i Kungsbacka med Kungstak.

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Sänk kostnaderna genom att låta fastigheten producera sin egen el!

Solstrålningen i Sverige är i snitt 1060 kWh/kvm per år. En vanlig villa fångar ungefär fem gånger mer solenergi än vad ett hushåll använder under ett år, vilket innebär att installationen av solceller på sikt kommer att bidra till en lägre månadskostnad samtidigt som den ökar värdet på huset.

Installationen av solceller är ofta enkel och tar endast 2-3 dagar. Genom en app kan du sedan tryggt hålla koll på elen du producerar i realtid och få tillgång till all statistik.

Krävs bygglov för installation av solceller?

 

Sedan en tid tillbaka är det helt fritt att installera solpaneler, så länge de följer formen av taket på din villa. Detta gör hela processen betydligt smidigare och du kan vara trygg i att betydligt färre problem kan uppstå under processens gång. 

Skatteavdrag för installation av solceller

I Sverige har det statliga stödet för solceller ersatts med en skattereduktion för grönare teknik. Det nya avdraget fungerar ungefär likadant som ROT-avdraget och innebär att det inte längre behövs sökas något bidrag för solcellsinstallationer.

Det nya skatteavdraget ligger på 20% för investering av solceller och installationen av dessa. Detta avdrag är också redan gjort när du får fakturan från oss. Om du köper och installerar ett batteri för energilagring får du även göra ett avdrag på 50% för detta.

Kungstak levererar solceller i Kungsbacka som passar både företag och privatpersoner

På Kungstak erbjuder vi kompletta solcellspaket för våra kunder i Kungsbacka. Till ett konkurrenskraftigt pris hjälper vi dig med rätt paket för ditt behov, så att du kan börja producera din egen el. Vi sköter allt från kostnadsfria offerter och hembesök till färdigt arbete, vilket gör oss till en komplett leverantör av både tak och soltak av hög kvalitet.

Kontakta oss på Kungstak för en kostnadsfri offert så att vi kan hjälpa dig att installera solceller hos dig redan idag!

 

BOKA HEMBESÖK

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!