VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Experter på tak & solenergi

Gå till Solceller
Gå till Takläggning
Gå till Taksanering

På Kungstak strävar vi alltid efter att kunden ska få en trygg hantverkarupplevelse. Med det menar vi att det ska kännas bra i magen hela vägen. Från första besöket där vi kommer ut och tittar på plats, via våra dedikerade projektledare och yrkesarbetare till den gemensamma genomgången när projektet är slutfört.

För att det ska kännas tryggt tycker vi det är viktigt med en tydlig offert och ett fast pris. Men också en projektledare som är tillgänglig, har bra koll på hela projektet och kommunicerar löpande med kunden på daglig basis. Hos oss behöver ni aldrig ”jaga snickaren” eller fundera på vad som händer på taket. Det visar vi löpande med text och bild under hela projektet.

Inget takprojekt är för stort för Kungstak.
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Det här är vad vi kan göra för dig

Vi är specialister på allt inom tak.

Nytt tak eller omläggning

Vi renoverar, reparerar och lägger nytt, oavsett tätskikt. Även asbestsanering.

Funderar du på att byta tak eller lägga ett nytt tak? Kungstak gör nya tak från grunden eller lägger om gamla så att de blir som nya. Dessutom så jobbar vi gärna med plåt och bandtäckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. Kort sagt – vi löser det mesta inom tak!

Eftersom vi endast lägger tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare! Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takprojekt börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet.

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

LÄS MER OM TAKLÄGGNING HÄR

Solceller

Europatillverkade solpaneler – Driftsatt & klart!

Solceller är positivt både för ekonomin och för miljön. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste utvecklingen och kan både installera och reparera.

Solceller är ett verkligt bra komplement till den ordinarie elförsörjningen eller om du har en laddbar bil. Men det finns mycket att tänka på. Ligger taket i rätt väderstreck för solceller, hur kan man installera det så att det blir estetiskt tilltalande och hur säkerställer man så att solcellerna inte försämrar takets funktion?

Vi har stor erfarenhet av att installera solceller och ni är välkomna med frågor eller offertförfrågan.

LÄS MER OM SOLCELLER HÄR

Kungstak lägger soltak och solpaneler för alla tak.

Vi gör jobbet enkelt

Service & Underhåll

Alla tak behöver skötsel ibland. Vi håller ditt tak i skick, åtgärdar läckor och kan även utföra plåtarbeten på exempelvis skorsten.

Börjar ditt tak bli till åren och du själv har svårt att avgöra vilket skick det är i? Låt oss ta en titt. Kanske räcker det med lite kärlek i form av rengöring och att byta visa detaljer eller om det finns någon läcka som är möjlig att laga utan att byta tak.

Att underhålla sitt tak borde vara lika självklart som att ge service till sin bil. Att låta oss se över ditt tak med jämna mellanrum kommer garanterat att förlänga livslängden och hålla ditt tak i fint skick under många år.

LÄS MER OM TAKUNDERHÅLL HÄR

Vi hjälper dig att underhålla ditt tak.
Vi hjälper kunder med säkra tak.

Taksäkerhet

Ett bra tak är ett säkert tak som ger dig ett tryggt hem. Vi säkerställer att taket håller högsta klass, gör takbryggor och snörasskydd.

När vi bygger ett nytt tak är det självklart att tänka på säkerheten. Men om du redan har ett bra tak och inte planerar att byta så kan det ändå vara bra att låta oss se över säkerheten. Finns det halkskydd till stege, säkra taksteg till sotaren eller finns det risk för snöras om det kommer snö. Säkerhet är kanske inget man tänker på i första hand när det kommer till tak. Men för oss är det självklart så låt oss ta en titt på ditt tak innan det händer en olycka.

LÄS MER OM TAKSÄKERHET HÄR

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Taksanering

Har du ett tak från 50- eller 60-talet är risken stor att du har ett eternittak. I så fall kan man både gratulera och beklaga. Eternit är ett väldigt hållbart material men när det väl är dags att byta så uppstår problem. Det finns många restriktioner kring hanteringen av eternit som innehåller asbest. Vem som helst får inte hantera det och man kan inte göra sig av med det hur som helst.

Kungstak är certifierade via arbetsmiljöverket för avlägsning av asbest och detta görs oftast i samband med byte av tak.

Låt oss ta en titt på ditt befintliga eternittak så kan vi säga om det behöver bytas eller om du kan behålla det ytterligare en tid.

LÄS MER OM TAKSANERING HÄR

Vi hjälper dig att sanera ditt tak från asbest.

Vi bryr oss om detaljerna

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!