VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takbesiktning

Vi på Kungstak utför takbesiktning för alla tak.

Är du osäker på om ditt tak behöver renoveras? Behöver du verkligen lägga nytt tak? Innan du själv beslutar om vad som är bäst för ditt hem kan det vara både tryggt och lugnande att först göra en besiktning av taket. I princip innebär det precis som för besiktningar för bilar, att det helt enkelt görs en översyn av ditt tak. En besiktningsman upptäcker på så sätt eventuella brister och skador på ditt tak, och kan snabbt se vilka åtgärder som behövs för att allvarliga skador inte ska uppstå. Ett företag som vet vilka fel och brister som bör åtgärdas idag kan eventuellt göra att du senare inte behöver renovera eller byta hela taket.

På Kungstak utför vi alla typer av tjänster inom takarbete, varav takbesiktningar är en av dessa. Genom att anlita oss kan du vara säker på att arbetet görs på rätt sätt. Att låta oss utföra besiktningen gör att du minskar risken för att större problem uppstår och att takets skick fortfarande är i gott skick. Med en besiktning får du också reda på om ditt tak är utrustat med rätt sorts säkerhetsanordningar.

Vad kan vi göra för dig?

Förhindra större takarbeten med en takbesiktning

Att lägga ett nytt tak är kostsamt. Skador som inte upptäcks i tid kan kanske innebära en renovering av hela taket. En takfirma kan snabbt göra en bedömning av takets skick. Genom att upptäcka sprickor i ditt papptak, skadade takpannor eller takplåt som börjat rosta, kan man i god tid förhindra att läckage uppstår. En takbesiktning hjälper dig att hitta eventuella svagheter i taket och skydda ditt hus och din familj från fuktskador som både kan innebära en hälsorisk och en chock för plånboken.

Vi på Kungstak har stor erfarenhet inom taksäkerhet
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Är ditt tak i gott skick?

Varför göra en takbesiktning?

Ditt tak är en den mest utsatta delen av ditt hus. Det behöver kunna leda bort stora vattenmängder, hålla uppe stora mängder snö och stå emot starka vindar som ständigt sliter på taket. Det är därför viktigt att en takbesiktning görs med jämna mellanrum så att taket håller för de krav som ställs för det. Viktigt att veta är också att inte endast gamla tak riskerar att läcka. Även nya tak kan behöva takbesiktning för att få reda på att det anlagts på rätt sätt. En besiktningsman avgör snabbt hur stor risken är att skador kan uppstå och om takarbetet gjorts på rätt sätt. Med en besiktning kan du känna dig trygg i vårt många gånger karga klimat och slippa oroa dig för att plåten, pappen eller pannorna släpper igenom vatten eller att större skador ligger och väntar.

Kungstak utför takbesiktning i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Varberg & Borås

Det finns många typer av tak som alla fungerar olika och kräver olika typer av underhåll. Takpannor, plåttak, takpapp har alla olika livslängd och bör alla skötas om på rätt sätt för att sprickor och andra skador ska undvikas. Många gånger kan det vara svårt att själv veta exakt i vilket skick taket är i och om något behöver åtgärdas för att kostsamma reparationer ska undvikas. Genom att kontakta oss för en takbesiktning vet du exakt vad som bör göras. Kanske är skicket på taket så pass bra inget behöver göras i dagsläget.

Vi på Kungstak hjälper dig mer än gärna med allt från en takbesiktning till att renovera hela taket om detta skulle behövas. Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail för en kostnadsfri offert eller för att boka in en tid för din takbesiktning.

BOKA HEMBESÖK

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Kungstak finns på flera orter

Våra områden

Kungsbacka

Kungstak utgår från Kungsbacka och utför takbesiktningar på västkusten. Se referenser från Kungsbackaområdet här.

Göteborg och Mölndal

Kungstak arbetar med takbesiktning över hela Göteborgsområdet inklusive Mölndal. Se referenser från Göteborg och Mölndal här.

Borås

Med ett växande intresse för takarbeten från husägare i Borås har Kungstak även utökat verksamhetsområdet österut.

Varberg

Kungstak har sedan starten hjälpt kunder med takbesiktning i och omkring Varberg.

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!