VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takläggare i Kungsbacka

Som takfirma ingår det i jobbet att få kunder att känna sig trygga och att inge en bra känsla i magen när de anlitat oss som takläggare. Många gånger innebär vårt jobb stora ingrepp som också kräver en stor budget. Att redan innan arbetet sätter igång få en bra insyn i hur planering och arbete kommer att se ut är av stor vikt för att få förtroende och tillit till ett företag och till de hantverkare som ska se till att allt går enligt planerna. Vår erfarenhet som takläggare har lärt oss hur viktigt det är att tidsplaner följs, att slutgiltigt pris matchar offert samt att använda sig av personal som utför sitt arbete effektivt och professionellt. De behöver även bemöta kunder med respekt och med bra service.

På Kungstak arbetar försöker vi ständigt överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera tak av högsta kvalité, som håller för Sveriges många gånger påfrestande klimat. Vi arbetar ständigt med att förbättra hur vi arbetar och använder oss av leverantörer som levererar material av högsta kvalitet.

Vi ger våra kunder upp till 30 års garanti vid anläggning av nytt tak och erbjuder kostnadsfria offerter. Självklart kan du även göra avdrag för rot på våra tjänster. På Kungstak gör vi allt för att våra kunder nöjda och trygga i att de fått det bästa taket för sitt hus.

 

Är du i behov av en takläggare i Kungsbacka?

På Kungstak har vi utfört alla typer av takarbeten, från service och underhåll till takläggning och takrenovering. Vi är aktiva i Västra Götaland och har utfört många takarbeten i Kungsbacka och Göteborg. Våra duktiga hantverkare har erfarenhet av alla typer av material, från takpannor och sedumtak till plåttak, sedumtak eller papptak. Kort sagt så kan vi det mesta inom takläggning och åtar oss arbeten med med dig som kund i fokus.

Att kunden känner sig trygg i sitt val av takläggare är av största vikt för oss på Kungstak. Skulle du anlita oss ser vi till att du under hela processen hålls uppdaterad. Du kan när som helst kan ställa eventuella frågor och ta del av hur arbetet fortskrider med hjälp ständiga rapporter och bilder. Vi strävar efter att hålla en öppen dialog med dig som husägare och ger mer än gärna våra råd och rekommendationer kring om takläggningen.

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Kungstak lägger tak i Kungsbacka.

Boka hembesök

Kan jag hjälpa dig?

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Kungsbacka. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Kan jag hjälpa dig?

Boka hembesök

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Kungsbacka. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Referenser i Kungsbacka

Takbyte i Kungsbacka

Takbyte på villa i Kungsbacka

★★★★★

Vi har renoverat ett 144 kvm stort tak i Kungsbacka. Vi har lagt papp, läkt och monterat S:T Eriks Mjöbäck 2-kupig svart matt betongpannor. Vi har även svetsat ytpapp på entrétak, samt monterat nya takfönster.

Jag är väldigt nöjd. Hela arbetet gick på drygt en vecka. Det var fint väder hela arbetstiden. Det hjälpte till. Två killar som var väldigt effektiva. De höll rent och snyggt. Var tillmötesgående. Jag rekommenderar Kungstak.”

Fler referenser…

Trygga takläggare i Kungsbacka

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” och det stämmer bra när vi utför våra takarbeten. Självklart stöter även vi på utmaningar i arbetet. Vi ser dock på varje projekt som en chans att utvecklas och bli mer noggranna och skickligare på det vi gör.

Efter att planen för takarbetet är gjord gör vi allt för att ditt nya tak blir färdigt i tid och att resultatet blir som överenskommet. Du som kund kan luta dig tillbaka och lita på att ditt hus snart kommer att prydas av ett tak av högsta kvalitet och som kommer att skydda din familj från regn och skur många år framöver. Som takläggare ser vi oss själva med hög yrkesstolthet och förser Kungsbacka med tak till bra pris och med marknadens bästa garantier.

Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi kan takläggning

Kungstak brinner för takläggning

Som takläggare i Kungsbacka har vi samlat på oss massor av erfarenhet som vi vill kunna erbjuda dig. Vi har genom åren bytt, lagt och planerat tusentals nya tak och har därför både idéer och rekommendationer som kan hjälpa dig i beslutet att välja rätt tak till ditt hus. Alla byggnader är inte konstruerade för att bära alla typer av tak. Inte bara för utseendets skull, utan också för att huset ska klara av att bära det. Därför ser vi noga över ritningar så att vi kan erbjuda dig de alternativ som bäst lämpar sig för just ditt hem.

Kungstak är en komplett takfirma som har sina egna pappläggare och plåtslagare. Vi kan därför utan extra kostnader se till att bygget inte stöter på förseningar eller får problem med leverantörer eller inhyrda hantverkare. Vi har full kontroll över processen och ser till att både taket och priset stämmer överens med det som sagts.

Vilket tak passar ditt hus bäst?

Det är inte alltid lätt att veta vilket slags tak man ska välja. Olika material har olika fördelar, olika pris och ger ditt hus olika utseenden. Det är därför viktigt att noga undersöka olika taktyper innan du bestämmer dig för vilket du vill ha. Att byta tak är en stor process och som med alla byggprojekt är det många olika faktorer som spelar in. Ett takbyte kräver god planering och taket ska hålla länge. Därför rekommenderar vi att arbetet utförs av takläggare som vet vilka fällor man borde akta sig för och vad man bör tänka på för att resultatet ska motsvara dina förväntningar.

  Vi hjälper dig att byta tak i Kungsbacka.

  Vi ser oss själva som de mest flexibla och mångsidiga takläggare Kungsbacka har att erbjuda och har utfört takarbeten åt företag och privatpersoner länge nu. Vi har samlat på oss både erfarenheten och kunskapen som krävs för att hantera alla typer av tak och vilka fördelar och nackdelar olika material har. 

   

  Takpannor

  När man lägger tak med takpannor är underarbetet och att pannorna läggs korrekt av största vikt. Takpannor finns i olika färger, strukturer och egenskaper vilket påverkar både priset och husets slutgiltiga utseende.

  • Tegel är ett poröst material och behöver rätt underarbete och takpapp för att det ska skydda undertake så att fukt inte tränger in. Tegelpannor är dyrare än betongpannor och behöver också mer underhåll för att inte mossa ska växa.
  • Betong är lite mer moderna än tegelpannor men är också tyngre. Därför måste också konstruktionen av huset klara av att bära materialet. Pannor av betong är däremot billigare och har ett större urval än pannor av tegel.

   

  Plåttak

  Plåt är mer underhållsfritt och mossa har svårare att få fäste. Samtidigt är det mer prisvärt att lägga ett tak av plåt. Det är dock viktigt att taken fästs riktigt för att kunna stå emot starka vindar. Förutom bandtäckning kan du välja takpanneplåt som ger ungefär samma utseende som ett tak med tegelpannor.

  Papptak

  Fördelarna med ett tak av papp är att det väger lite och passar därmed utmärkt på hus med enklare konstruktioner. dessa tak bör dock därför inte utsättas för extra vikt. Ett papptak är enkelt att lägga, lätt att transportera och är ett relativt billigt material att använda sig av vid ett takbyte.

  Är du vara osäker på vilket material som passar ditt hus så är vi tillgängliga för att ge våra råd. Ring oss gärna eller boka in ett gratis hembesök på vår hemsida så kommer vi ut och svara på frågor. Vi gör en utvärdering av ditt nuvarande tak och vad ett takbyte innebär. Kanske behöver du istället för ett takbyte en renovering av ditt befintliga tak? Ring oss så kommer vi bort och går igenom allt du behöver veta inför din takomläggning.

  Komplettera med marknadens bästa solpaneler

  Vid anläggning av ett nytt tak kan det vara en bra idé att i även passa på att installera solceller. Hör av dig till oss om du vill ha en lösning som både lyfter ditt tak, och som gör din villa till ett attraktivt boende för framtiden.

  LÄS MER OM VÅRA SOLCELLER

  Kungstak samarbetar med de bästa

  Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

  För dig som kund såväl som för oss.

   

  Vill du ha hjälp?

  Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!

   Behöver även du byta tak i Kungsbacka?

   Taken är något av det viktigaste av ett hus. Våra tjänster innefattar allt från takavvattning till byte av tak och vi kan hjälpa dig att utvärdera skicket på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla sorters tak för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare som utför renovering och anläggning av nya tak i Kungsbacka med omnejd.

   Vi lovar att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd som kund. Och för att du ska känna dig trygg erbjuder vi så mycket som 30 års garanti på taken vi lägger. På jobbet kan du självklart göra avdrag för rot och förutom gratis hembesök skickar vi efter besöket en offert till dig så kan se igenom allt i lugn och ro.

   Vid eventuella frågor och funderingar är vi endast ett mail eller samtal bort!