VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Solceller i Varberg

 

Solceller i Varberg från Kungstak

Solceller är en långsiktig investering för både privatpersoner och företag i Varberg. En investering i solenergi innebär inte endast en lägre månadskostnad på sikt, det höjer även värdet på ditt hus samtidigt som du behöver inte fundera över skötsel eller service i framtiden. Varför inte nyttja en oanvänd yta till något som gynnar både miljön och din ekonomi?

Solstrålningen i Sverige är i medeltal 1060 kWh/kvm per år. Ett vanligt villatak fångar ungefär fem gånger mer energi än vad ett hushåll använder under ett år. Detta innebär att solceller är en bra investering långsiktigt då du sänker din månadskostnad samtidigt som du ökar värdet på ditt hus. Kungstak hjälper kunder i Varberg med både takläggning och solceller. Välkommen att kontakta oss för en offert på ett konkurrenskraftigt solcellspaket redan idag så att du kan börja producera din egen el!

Kan jag hjälpa dig?

Jakob är områdesansvarig för solceller i Varberg

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Varberg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

BOKA HEMBESÖK

Kan jag hjälpa dig?

Jakob är områdesansvarig för solceller i Varberg

Boka hembesök

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Varberg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Vilka fördelar får du genom att installera solceller i Varberg? 

Genom att låta oss installera solpaneler på ditt tak får du:

 • Lägre elräkningar

 • Egen produktion av solel

 • Solpaneler med lång livslängd

 • Förmånliga skatteavdrag & bidrag

 • Snabb och smidig installation

 • Upp till 30 års garanti
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Soltak är effektiva året om

 

Solceller producerar el hela dagen och ger högre effekt ju lägre temperaturen är. Många har uppfattningen om att solpaneler enbart är lönsamt i varmare klimat, men enligt forskning fungerar det faktiskt tvärtom. Klimatet i Sverige, med sina kalla vintrar och svalare somrar är idealiskt för dig som vill investera i solceller. Varmare klimat försämrar effektiviteten i solcellerna.

Hållbara solpaneler tillverkade av den bästa producenten i Europa

 

Solitek tillverkar hållbara solpaneler.

För att kunna erbjuda våra kunder i Varberg de bästa solcellerna på marknaden, använder vi på Kungstak solpaneler från Solitek. Detta är den enda producenten av solceller i världen som har en helt klimatneutral produktion. De producerar hela sitt eget behov av solenergi genom deras egen solcellsanläggning, samt genom solvärmepaneler på taket av fabriken.

För att kunna anpassas för just dig , säljer Solitek en mängd olika typer av solcellspaket av väldigt hög kvalitet. Alla deras paneler är tillverkade av bra material för att ha minimal effekt på miljön samtidigt som de erbjuder marknadens längsta garantier på sina produkter.

Våra solceller i Varberg har marknadens bästa produktgaranti.

BOKA HEMBESÖK

Solitek Glas/glas solpaneler är tillverkade av förnyelsebar energi

 

Glas/glas panelerna från Solitek är tillverkade i Litauen med hjälp av 100% förnyelsebar energi. Dessutom är panelen även certifierad med silver ”Cradle to Cradle”, ett certifikat som endast ges de produkter som garanterar den säkerhet, cirkulation och det ansvar för material som krävs.

Denna lösning innebär också att glasen i sig är bärande och att ingen ram behövs för att hålla uppe den. Konstruktionen av panelen gör även att den är helt brandsäker och att du kan känna dig trygg i att panelen inte kan börja brinna.

•Behöver inte ha någon ram = mindre energiåtgång vid produktion

• Tillverkade i Litauen av 100% förnyelsebar energi

• Certifierade med silver ”Cradle to Cradle”

• Upp till 50% bättre avkastning sett till garanterad produktion under garantitiden

• Mer än dubbelt så lång produktgaranti än branschstandard

• Minimal risk för mikrosprickor och andra skador på solcellerna

• Anläggningen kräver mindre energi vid produktion

• Kan inte börja brinna

Cradle to cradle logo
Kungstak använder sig av Fixnordic för montering av solpaneler i Varberg.

För montering av din solcellsanläggning i Varberg använder vi oss FixNordic’s unika monteringslösning. FixNordic system är den enda lösning för infästning av solpaneler i papptak med godkänd snö- och vindlastberäkning som bibehåller takets täthetsgaranti. Systemet fästs i det bärande taket, vilket innebär att inget tryck läggs på ytskiktet, samtidigt som takkonsolerna som fäst i taket är 100% vattentäta.

 • Dansk tillverkare med mer än 50 års erfarenhet av tak

 • Välkänt varumärke hos svenska takläggare

 • Godkänd av både TÜV Rheinland och AB Täthetsgarantier i Norden

 • Brett sortiment

 • Enda lösningen för infästning i papptak med godkänd snö-och vindlastberäkning och som bibehåller takets täthetsgaranti

 • Inget tryck på ytskiktet vid isolerade tak

 • Produktspecifik snö-och vindlastberäkning som krävs av flera olika försäkringsbolag

Montering av solpaneler i Varberg med Fixnordic

BOKA HEMBESÖK

Energilagring

 

Att producera sin egen el och att investera i energilagring ser vi som ett självklart val för att minska sin energiförbrukning. Solpaneler producerar ständigt el vilket gör att du med hjälp av ett energilager inte behöver köpa el från nätet efter att solen gått ner. Du använder helt enkelt din egen el från dagens produktion istället för att köpa in den. Lagrar du mer energi än du förbrukar så säljer du helt enkelt överskottet till staten.

Vilka fördelar finns med energilagring?

 • 3-fas

 • Går att parallellkoppla

 • UPS funktion – som levererar ström från batteriet vid strömavbrott

 • Gör att Solcellsanläggningen fungerar vid strömavbrott

 • Modulärt system

 • Plug & Play

 • Kompakt design med paneler som enkelt kan monteras ovanpå varandra

 • En app för övervakning & styrning

 • Unbalanced output funktion

Lagra din solenergi i Varberg med Kungstak.

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Krävs bygglov för installation av solceller? 

 

Tidigare krävdes ett bygglov för att installera solceller, men så är inte längre fallet. Sedan en tid tillbaka är det helt fritt att installera solceller så länge de följer formen av taket på din villa. Detta gör självklart hela processen betydligt smidigare och du kommer att mötas av betydligt färre problem under processens gång. Att bygglov inte längre krävs innebär samtidigt ett lägre pris.

Skatteavdrag för installation av solceller 

I Sverige har det statliga stödet för solceller har ersatts med en skattereduktion för grön teknik. Det nya avdraget fungerar ungefär likadant som ROT-avdraget och innebär att du inte längre behöver söka något bidrag för att påbörja installation av solceller på ditt hus. Som privatperson kan du få skattereduktion för kostnaden på både arbete och material. Skattereduktionen för grön teknik är upp till 50.000 kr per person och år.

Det nya skatteavdraget är på 15% för investering av solceller och installation. Detta avdrag är redan gjort när du får din faktura från oss. Om du köper och installerar in ett batteri för lagring av din egna elproduktion får du även göra ett avdrag på 50% för detta.

Kungstak hjälper företag och privatpersoner med de bästa solceller Varberg kan erbjuda

På Kungstak erbjuder vi solcellspaket för både företag och privatpersoner. Till ett konkurrenskraftigt pris ser vi till att ta fram en lösning som passar just ditt behov och din fastighet, samt sköter allt från offert till färdigt arbete.

Kontakta oss på Kungstak redan idag för att påbörja produktionen av din egen solel!

BOKA HEMBESÖK

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!