VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takläggare som levererar tak av högsta kvalitet

Takläggare som levererar tak av högsta kvalitet.

Vi är väl medvetna om vikten av att du som kund ska känna en trygghet när du anlitar en takläggare. Det är  ett stort arbete som kräver en stor budget. Vi ser transparens som väldigt viktigt och därför är vi noga med att du som kund ska få en bra insyn i hur planering och arbete kommer gå till. Vi har under vår långa tid som takläggare lärt oss vikten av att tidsplaner hålls, att slutgiltigt pris matchar offerten samt att använda sig av duktig och kunnig personal som utför arbetet effektivt, professionellt och är serviceinriktat

På Kungstak har vi som mål att alltid överträffa våra kunders förväntningar och att alltid leverera tak av högsta kvalitet. Vi arbetar konstant med att förbättra våra arbetsprocesser och är alltid noga med vilka leverantörer och vilket material vi använder oss av. Vi erbjuder även kostnadsfria offerter och erbjuder våra kunder upp till 30 års garanti vid anläggning av nytt tak. Självklart har du som kund även möjligheten att använda dig av rot-avdrag när du utnyttjar någon av våra tjänster. 

Vad kan vi göra för dig?

Funderar du på att anlita en takläggare?

Vi på Kungstak har lång erfarenhet inom alla typer av takarbeten, vi har arbetat med allt från takläggning och takrenovering till service och taksanering. Våra kunniga hantverkare arbetar dagligen med alla typer av material, och de kan hjälpa dig med takläggning oavsett om du vill använda dig av takpannor, sedumtak, plåttak, naturtak eller papptak. Sammanfattningsvis har vi stor erfarenhet inom det mesta vad gäller takläggning, och vi utför alla jobb vi åtar oss med hög precision och med dig som kund i fokus.

Vi finner det vara av stor vikt att våra kunder ska känna en trygghet när de anlitar oss, och därför ser vi till att hålla alla våra kunder uppdaterade under hela processen. Vi sätter upp en kanal där du som kund kan ställa eventuella frågor och funderingar som dyker upp och kan ta del av hur arbetet fortskrider med hjälp av statusrapporter och bilder.

Kungstak är specialister på takläggning

Vi på Kungstak har genom åren bytt, lagt och planerat tusentals nya tak och har därför både idéer och rekommendationer som kan vara till nytta för dig när du ska besluta om att välja rätt tak till ditt hus. Eftersom alla hus inte är konstruerade för alla typer av tak ser vi alltid noga över ritningar så att vi kan rekommendera de bäst lämpade alternativen för just ditt hus. 

Kungstak är en komplett takfirma med egna pappläggare och plåtslagare till vårt förfogande, och vi kan därmed se till att bygget inte stöter på förseningar eller problem med leverantörer eller inhyrda hantverkare. Vi har alltid full kontroll över processen och ser till att både taket och priset stämmer överens med dina förväntningar. 

Takläggare som levererar tak av högsta kvalitet.
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi gör jobbet enkelt

Funderar du på vilket tak som är bäst för ditt hem?

Olika material har olika fördelar, kostar olika mycket och ger ett hus olika utseenden, vilket kan göra valet svårt. Därför är det viktigt för dig som kund att kolla upp de olika typerna av tak innan du bestämmer dig. Vi på Kungstak har under åren samlat på oss en bred kunskap inom de olika taktyperna och dess fördelar och nackdelar, vi ger dig gärna råd om vilken typ som hade passat ditt hus.

Skulle du vara osäker på vilket material som passar just ditt hus så hjälper vi dig gärna. Ring oss eller boka in ett gratis hembesök på vår hemsida. Vi kommer ut och svara på frågor och gör en utvärdering av ditt tak och vad ett takbytet skulle innebära för dig. Kanske är det inte ett takbyte du behöver utan en renovering av ditt befintliga tak? Ring oss så kommer vi och går igenom allt du behöver veta inför din takomläggning.

Behöver du renovera eller byta tak på ditt hem?

Det är mycket att tänka på vad gäller takbyte då det är en stor och dyr process. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla typer av tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. 

Vi ser alltid till att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd, och för att du ska  känna dig trygg erbjuder vi upp till 30 års garanti på taken vi lägger. Självklart kan du göra avdrag för rot och förutom gratis hembesök skickar vi efter besöket en offert till dig så kan se igenom allt i lugn och ro. 

Vid eventuella frågor och funderingar är vi endast ett samtal eller ett mail bort!

BOKA HEMBESÖK

Komplettera med marknadens bästa solpaneler

Vid anläggning av ett nytt tak kan det vara en bra idé att i även passa på att installera solceller. Hör av dig till oss om du vill ha en lösning som både lyfter ditt tak, och som gör din villa till ett attraktivt boende för framtiden.

LÄS MER OM VÅRA SOLCELLER

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!