VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Solceller i Mölndal

 

Solceller i Mölndal från Kungstak

Solceller kompletterar din elförsörjning och ger dig samtidigt möjligheten att sälja den solel som du inte förbrukar. Att investera i solceller ökar dina förutsättningar till en bättre ekonomi, har en positiv inverkan på miljön och höjer värdet på ditt hus på sikt. Detta ser vi på Kungstak som en bra investering över en lång tid.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och hembesök redan idag för att få hjälp med en lösning som passar just ditt hus!

Kan jag hjälpa dig?

Jakob är områdesansvarig för solceller i Varberg

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Mölndal. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

BOKA HEMBESÖK

Kan jag hjälpa dig?

Jakob är områdesansvarig för solceller i Varberg

Boka hembesök

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Mölndal. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Vilka fördelar får du genom att investera i solceller? 

Genom att låta oss installera solpaneler på ditt tak får du:

 • Lägre elräkningar

 • Egen produktion av solel

 • Solpaneler med lång livslängd

 • Förmånliga skatteavdrag & bidrag

 • Snabb och smidig installation

 • Upp till 30 års garanti
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Solpaneler producerar grönare el året om

 

Solceller producerar solenergi så länge det är ljust och ger högre effekt ju lägre temperaturen är. Många har uppfattningen om att solpaneler enbart är en lönsam investering i länder där temperaturen är högre, men enligt forskning fungerar det faktiskt tvärtom. Klimatet i Sverige ökar istället dina förutsättningar, eftersom varmare klimat försämrar effektiviteten i solcellerna.

Soltak tillverkade av den bästa producenten i Europa

 

Solitek tillverkar hållbara solpaneler.

För att kunna erbjuda våra kunder i Mölndal solceller med så hög kvalitet som möjligt, använder vi på Kungstak oss av företaget Solitek. Detta är den enda producenten av solceller i världen som erbjuder helt klimatneutrala lösningar när det kommer till produktion av just solceller. De producerar hela sitt energibehov från deras egen anläggning, samt genom sin egen solcellsinstallation på taket av fabriken.

Solitek vann pris då den byggdes 2013 för att vara den mest energieffektiva industribyggnaden i hela Europa. Deras egna solpaneler ger både uppvärmning och kyla och systemet består av 1mW solvärme och 150 kW solel.

Våra solceller i Mölndal har marknadens bästa produktgaranti.

BOKA HEMBESÖK

Solitek Glas/glas solpaneler tillverkas
helt av förnyelsebar solenergi

 

Glas/glas solpanelerna från Solitek är tillverkade i Litauen endast med hjälp av förnyelsebar energi. Deras solpaneler är certifierade med silver ”Cradle to Cradle”, som endast ges produkter som kan garantera rätt nivå av säkerhet, cirkulation och ansvar för materialet som använts.

Konstruktionens övre och undre skyddslager är gjort av bärande glas, vilket gör att ingen ram behövs för att hålla uppe anläggningen.

• Tillverkade i Litauen, helt av förnyelsebar energi

• Certifierade med silver ”Cradle to Cradle”

• Upp till 50% bättre avkastning sett till garanterad produktion under garantitiden

• Mer än dubbelt så lång produktgaranti än standarden i branschen

• Minimal risk för mikrosprickor och andra skador på solcellerna

• Anläggningen kräver mindre energi vid produktion

• Helt brandsäkra

Cradle to cradle logo
Kungstak använder sig av Fixnordic för montering av solpaneler i Mölndal.

För monteringen använder vi oss av ett unikt system från FixNordic. Detta är den enda lösning för infästning av solpaneler i papptak med godkänd snö- och vindlastberäkning och som samtidigt bibehåller takets täthetsgaranti.

 • Dansk tillverkare med mer än 50 års erfarenhet av tak

 • Välkänt varumärke hos svenska takläggare

 • Godkänd av både TÜV Rheinland och AB Täthetsgarantier i Norden

 • Brett sortiment för alla typer av tak

 • Enda lösningen för godkänd infästning i papptak

 • Inget tryck på ytskiktet vid isolerade tak

 • Produktspecifik snö-och vindlastberäkning som krävs av flera olika försäkringsbolag

Montering av solpaneler i Mölndal med Fixnordic

BOKA HEMBESÖK

Energilagring

 

Genom att installera i solceller från Solitek kan du ta vara på den solenergi som solen ger varje år. Genom att investera i ett energilager för din anläggning behöver du inte längre köpa el från nätet, eftersom elen du producerar kan lagras för senare behov.

Vilka är fördelarna med energilagring?

 • 3-fas

 • Går att parallellkoppla

 • UPS funktion – som levererar ström från batteriet vid strömavbrott

 • Gör att Solcellsanläggningen fungerar vid strömavbrott

 • Modulärt system

 • Plug & Play

 • Kompakt design med paneler som enkelt kan monteras ovanpå varandra

 • En app för övervakning & styrning

 • Unbalanced output funktion

Lagra din solenergi i Mölndal med Kungstak.

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Sänk kostnaderna genom att ta vara på energin från solen

Solstrålningen i Sverige är i snitt 1060 kWh/kvm per år. I snitt fångar en vanlig villa ungefär fem gånger mer solenergi än vad ett hem använder under ett år, vilket innebär att investeringen i solceller under lång tid kommer att bidra till en lägre månadskostnad samtidigt som den ökar värdet på huset.

Installationen av solceller är ofta enkel och tar endast 2-3 dagar. Genom en app kan du sedan tryggt hålla koll på elen du producerar i realtid och få tillgång till all statistik.

Krävs bygglov för att investera i solceller? 

 

Sedan en tid tillbaka behövs inte något bygglov för att installera solpaneler, så länge de följer formen av taket på din villa. Detta gör hela processen både snabbare och smidigare och du kan vara trygg i att färre problem kan uppstå under processens gång. 

Skatteavdrag för installation av solceller i Mölndal

I Sverige har det statliga stödet för solceller ersatts med en skattereduktion för grönare teknik. Detta nya avdrag fungerar på samma sätt som ROT-avdraget och innebär att du inte längre behöver söka något ytterligare bidrag för installationen av solceller.

Det nya skatteavdraget ligger på 20% för investering av solceller och installationen av dessa. Detta avdrag är också redan gjort när du får fakturan från oss. Om du köper och installerar ett batteri för energilagring får du även göra ett avdrag på 50% för detta.

Kungstak hjälper företag och privatpersoner med de bästa solceller Mölndal kan erbjuda

På Kungstak erbjuder vi kompletta paket för både företag och privatpersoner i Mölndal. Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov, så att du kan börja producera din egen solel. Vi sköter allt från offerter och hembesök till ett färdigt soltak, vilket gör oss till en komplett leverantör av både tak och soltak till ett bra pris.

 

Kontakta oss på Kungstak för en kostnadsfri offert så att vi kan hjälpa dig att installera solceller i Mölndal redan idag!

BOKA HEMBESÖK

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!