VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Det är inte svårare än så här

Vi vill att processen ska gå så smidigt som möjligt. Att alla förväntningar och förhoppningar ska bli verklighet utan något strul eller några missförstånd. Därför har vi kokat ner det hela till fem enkla steg som tar dig från uppstart till avslutning utan oro och huvudvärk.

Vår process för takarbeten är tydliga.
Vi ser över ditt tak vid ett gratis hembesök.

Vi kommer hem till dig

Vi bokar en tid som passar er och sen sätter vi oss i lugn och ro över en kaffe eller en kopp te. Du får träffa oss och vi får träffa dig för ett öppet samtal, så att vi kan vara säkra på att vi förstår varandra och att det inte blir några missförstånd.

Vi ger tydliga offerter för takarbetet.

Ni får en enkel och tydlig offert

Vi punktar ner exakt vad det är som ska göras så att både du och vi slipper alla trista överraskningar. Sen skickar vi offerten till dig så att du i lugn och ro noga kan titta igenom den. Dyker det upp några frågor eller funderingar är vi bara ett samtal eller ett mail bort!

Vi sätter en rimlig tidsplan för takarbetet.

Vi bestämmer en tidsplan

Nu får du en egen projektledare som tillsammans med dig sätter ihop en tidsplan som passar era och våra förutsättningar. Dessutom visar vi dig hur du kommer att få följa arbetet.

Vi för en öppen dialog genom hela takarbetet.

Vi kommunicerar under hela projektet

Vi tycker det är roligt att visa våra framsteg! Genom hela projektet har vi ständig kontakt, vi skickar texter och bilder och håller er uppdaterade med allt som händer.

Vi ser till att kunder är nöjda med takarbetet.

Vi kontrollerar & följer upp

När vi är klara så träffas vi igen för en noggrann genomgång av det utförda arbetet och kontrollerar att du är fullkomligt nöjd. Sen återstår bara städningen. Som vi sköter såklart!

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!