VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Vi är takexperterna som alltid ger lite extra

Vi kan inte låta bli; att fila på detaljerna, att lägga i en extra växel, att lösa problemen direkt när de dyker upp. Såna är vi helt enkelt- Inget fusk och inga genvägar. Men vi är inte nöjda där. Tvärtom ser vi varje nytt projekt som en chans att utvecklas, att bli lite bättre, lite noggrannare och lite skickligare.

TA EN TITT PÅ VÅRA REFERENSER

Kungstak - takexperter som ger det lilla extra.

Lika passionerade idag som när vi började

Inget takarbete är för stort för Kungstak.

Vi gör jobbet enkelt

Det är lätt att krångla till det om man inte tänker efter i förväg. Så det har vi gjort. Vi har använt vår erfarenhet för att skapa ett arbetssätt med tydliga rutiner som gör dig delaktig och som gör jobbet lätt för oss. Så att allt går smidigt, och så att arbetet blir roligare. Både för oss att göra och för er att följa.

LÄS MER OM VÅR PROCESS

Det viktigaste för oss är att ni känner er trygga.

Vi vet att ett byggprojekt kan vara stressande med allt vad det innebär med tidsplaner, budget och olika val. Därför försöker vi alltid se till att er projektledare håller er uppdaterade under projektets och även finns tillgänglig för era frågor. Dessutom har vi alltid välutbildade hantverkare som utför jobbet.

LÄS MER OM VÅRA GARANTIER

Vi gör tak trygga och säkra.

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Gröna tak

Vi älskar grönska och vi älskar naturvänliga lösningar. Sedumtak hjälper den biologiska mångfalden, ger taket längre livslängd och sänker värmeutsläppet i närområdet. Dessutom blommar den vackert varje år.

LÄS MER OM GRÖNA TAK – SEDUMTAK

Vi lägger naturtak och sedumtak.

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!