VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Våra garantier

 

För att det ska kännas bra i magen

Vi vet att byta tak är en stor investering för villa- och fastighetsägare och för att du ska känna dig trygg erbjuder Kungstak alltid full garanti på utfört arbete samt marknadens bästa garantier tillsammans med vår materialleverantör TJB. Garantin omfattar material, följdskador och genomfört arbete.

Garantin är knuten till fastigheten vilket innebär att den följer med vid en eventuell försäljning. Det ger en bra känsla i magen för både dig som säljare och den som tar över fastigheten.

S:T Eriks är producent och vår huvudleverantör av takpannor. De erbjuder en garanti på trettio år från leveransdagen på deras betongtakpannor. Garantin gäller hållfasthet, vattentäthet, samt frostbeständighet enligt SSEN 490/491.

Vi använder även andra leverantörer såsom Benders och takpannor i lertegel från Vittinge som båda erbjuder en produktgaranti på 10 år.

Läs mer om våra garantier för solceller

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

TJB Takprodukter

TJB erbjuder omfattande garantier för både takentreprenörer och dess kunder samt proffsbyggare och deras uppdragsgivare och slutligen dig som slutkund i bygghandeln. TJB erbjuder garantitider på upp till 40 år beroende på materialslag.

Vill du veta mer om TJB kan du besöka deras hemsida på www.tjb.se.

 

Dokument

Här kan du som kund ta del av viktiga dokument kring våra garantier. Klicka på länkarna nedan.

Garantiåtagande TJB.pdf

Upp till 30 års garanti

Garanti för solceller

Solcellspanelerna från Solitek har två olika garantier. Den ena är produktgaranti, som ger garanti på själva hårdvaran och den andra är effektgaranti. Effektgaranti innebär att panelerna levererar viss procent efter x antal år.

För standardpaneler är den vanligaste produktgarantin mellan 10–15 år och effektgarantin ca 80% efter 20 år.

Glas/glas panelerna har en betydligt bättre garanti på grund av dess konstruktion, produktgarantin är mellan 25–30 år och effektgarantin är på 80–90 % efter 25–30 år.

Solpaneler från Solitek

• Tillverkade i Litauen av 100% förnyelsebar energi

• Certifierade med silver ”Cradle to Cradle”

• Upp till 50% bättre avkastning sett till garanterad produktion under garantitiden

• Mer än dubbelt så lång produktgaranti än branschstandard för solpaneler

Solitek tillverkar hållbara solpaneler.

Läs mer om solceller

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!