VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Takläggare i Mölndal

Att lägga nytt tak är ett av de största ingreppen du kan göra på ditt hus. Det är ett stort arbete som också kräver en bra budget. Därför är det också oerhört viktigt att som takfirma förmedla en bra känsla till sin kunder. Det ska kännas bra när man beslutat sig för en takläggare som ska lägga taket. Det är också därför vi alltid sätter våra kunder i fokus, därför vi alltid strävar efter att lämna våra kunder nöjda med en bra känsla i magen.

Genom vår långa erfarenhet som takläggare vet vi hur viktigt det är att tidsplaner hålls, att det slutgiltiga priset stämmer överens med den offert som kunden fått och att alltid använda sig av duktig personal som utför sitt arbete effektivt, professionellt och med bra kundbemötande.

Vi på Kungstak strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar och att leverera tak av högsta kvalité. Vi arbetar ständigt med att förbättra både hur vi jobbar och vilka material vi använder oss av. Vid intresse erbjuder vi kostnadsfria offerter och ger våra kunder upp till 30 års garanti vid anläggning av nytt tak. Självklart kan du även göra avdrag för rot för alla våra tjänster. På Kungstak gör vi allt för att våra kunder nöjda och trygga i att de fått det bästa taket för sitt hus.

 

Behöver du en pålitlig takläggare i Mölndal?

På Kungstak har vi efter alla våra år i branschen utfört alla typer av takarbeten, från takläggning och takrenovering till service och taksanering. Vi är aktiva i Västra Götaland mellan Göteborg och Mölndal ner till Varberg och  jobbar dagligen med alla typer av material. Därför kan vi oavsett om du vill att vi lägger takpannor, sedumtak, plåttak, grönt tak eller papptak hjälpa dig till ett hus att avundas. Kort sagt så kan vi det mesta inom takläggning och utför alla jobb vi åtar oss med hög precision och med dig som husägare i centrum.

Att inge trygghet hos kunden är av största vikt för oss. Skulle du anlita oss som takläggare ser vi till att du under hela processen hålls uppdaterad. Vi sätter upp en kanal där du när som helst kan ställa eventuella frågor och funderingar och där du får ta del av jobbet och hur arbetet fortskrider med hjälp ständiga statusrapporter och bilder. Vi strävar efter att hålla en öppen dialog med dig som fastighetsägare och ger mer än gärna våra  råd och rekommendationer kring både takläggning och takrenovering.

Vad kan vi göra för dig?

Kungstak - professionella takläggare i Mölndal.

Boka hembesök

Kan jag hjälpa dig?

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Mölndal. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Kan jag hjälpa dig?

Boka hembesök

Mitt namn är Marcus och jag är områdesansvarig för Mölndal. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Marcus Bodin
marcus@kungstak.se
0709-35 44 00

Referenser i Mölndal

Villa med nytt tak och solpaneler

Takrenovering och solcellsinstallation på villa i Mölndal

★★★★★

Vi har bytt papp och läkt, samt monterat S:T Eriks Mjöbäck tegelröd 2-kupiga betongpannor. Två stycken huvar och 1 avloppsluftare är bytt, samt ny takavvattning. Vi har även monterat och installerat 21 st SoliTek glas/glas blackstar solpaneler, samt installerat hybridväxelrikare.

”Bra med fastpris. Höll tidsplanen. Proffsiga medarbetare.”

Fler referenser…

Pålitliga takläggare i Mölndal

Vår inställning är ”ingen fara på taket” och på detta sätt utför vi också vårt arbete. Självklart stöter vi som alla andra på utmaningar i arbetet då inget jobb är precis likadant som det föregående. På Kungstak ser vi dock varje projekt som en chans att utvecklas och en möjlighet att bli bättre.

Efter att planen för takarbetet är gjord gör vi allt för att ditt nya tak blir färdigt som planerat, så att du som kund kan luta dig tillbaka och lita på att ditt hus snart kommer att prydas av ett tak av högsta kvalitet och som kommer att skydda dig och din familj från från vädrets makter många år framöver. Som takläggare ser vi oss själva med hög yrkesstolthet och förser Mölndal med tak till bra pris och med marknadens bästa garantier på upp till 30 år.

Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Vi hjälper dig med takbyte i Mölndal

Kungstak kan takläggning

Som takläggare i Mölndal har vi samlat på oss bred kunskap som vi vill kunna erbjuda även dig. Vi har genom åren bytt, lagt och planerat tusentals nya tak och har därför både idéer och rekommendationer som kan hjälpa dig att välja rätt tak till ditt hus. Alla byggnader är inte konstruerade för att bära alla typer av tak. Inte bara för utseendets skull, utan också för att huset ska klara av att bära det. Därför ser vi noga över ritningar så att vi kan erbjuda dig de alternativ som är bäst för just ditt hem.

Eftersom vi har våra egna pappläggare och plåtslagare minskar vi risken förseningar och problem med leverantörer. Vi har full kontroll över processen och ser till att både taket och priset stämmer överens med det som sagts.

Vilket tak passar ditt hus bäst?

Olika material har olika fördelar, kostar olika mycket och ger ditt hus olika utseenden. En takläggning och takomläggning kräver bra förståelse för olika material samt god planering. För att ditt tak ska hålla så länge kan rekommenderar vi att arbetet utförs av duktiga takläggare som vet vad man borde akta sig för och vad man bör tänka på för att resultatet ska motsvara förväntningarna.

  Vi hjälper dig med takläggning i Mölndal

  Vi ser oss själva som de mest flexibla och mångsidiga takläggare Mölndal har att erbjuda och har utfört takarbeten åt både företag och privatpersoner. På Kungstak har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att hantera alla typer av tak och vilka fördelar och nackdelar olika material har. Vid takarbeten tittar vi på takform och lutning. Takets form avgör vilket material som lämpar sig bäst vid ett takbytet. Formen talar om när huset är byggt och för vilket slags tak fastigheten är anpassad för. Takets lutning spelar också in när man ska avgöra vilka takmaterial som lämpar sig bäst för specifika takarbeten.

  Takpannor

  När man lägger tak med takpannor är underarbetet avgörande och att pannorna läggs korrekt. Takpannor finns i många olika färger, strukturer och egenskaper som får pris och husets utseende att skilja sig.

  • Tegel är ett poröst material och behöver rätt underarbete och takpapp för att skydda undertaket från att fukt tränger in. Tegelpannor är i regel dyrare än betongpannor och behöver mer underhåll för att inte mossa ska få fäste.
  • Betong är lite mer moderna än tegelpannor men är också tyngre. Därför är konstruktionen av huset viktig för att klara av att bära materialet. Betongpannor är däremot billigare och finns i ett större urval än pannor av tegel.

   

  Plåttak

  Plåt är mer underhållsfritt och mossa har svårare att få fäste. Samtidigt är det mer prisvärt att lägga ett tak av plåt. Det är dock viktigt att taken fästs riktigt för att kunna stå emot starka vindar. Förutom bandtäckning har du idag också alternativet att välja takpanneplåt som i princip ger samma utseende som ett tak med tegelpannor.

  Papptak

  Fördelarna med ett tak av papp är att det väger lite och passar därmed utmärkt på hus med enklare konstruktioner. De bör dock därför inte utsättas för extra tyngd på taket. Ett papptak är enkelt att lägga, lätt att transportera och är ett relativt billigt material att använda sig av vid ett takbyte.

   

  Skulle du vara osäker på vilket material som passar just ditt hus så är vi tillgängliga för alla sorters frågor. Ring oss gärna eller boka in ett gratis hembesök på vår hemsida så kommer vi ut och svara på frågor och gör en utvärdering av ditt tak och vad som takbytet skulle innebära. Kanske behöver du istället för ett takbyte en renovering av ditt befintliga tak? Ring oss så kommer vi bort och går igenom allt du behöver veta inför din takomläggning.

  Komplettera med marknadens bästa solpaneler

  Vid anläggning av ett nytt tak kan det vara en bra idé att i även passa på att installera solceller. Hör av dig till oss om du vill ha en lösning som både lyfter ditt tak, och som gör din villa till ett attraktivt boende för framtiden.

  LÄS MER OM VÅRA SOLCELLER

  Kungstak samarbetar med de bästa

  Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

  För dig som kund såväl som för oss.

   

  Vill du ha hjälp?

  Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!

   Behöver du renovera eller byta tak i Mölndal?

   Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd. För att du som kund ska känna dig trygg erbjuder vi upp till 30 års garanti på taken vi lägger. Självklart kan du göra avdrag för rot och förutom gratis hembesök skickar vi efter besöket en offert till dig så kan se igenom allt i lugn och ro.

   Vid eventuella frågor och funderingar är vi endast ett samtal eller ett mail bort!