Takrenovering i Borås

För oss är det väldigt viktigt att det ska kännas bra i magen när man anlitar en takläggare. Bra brukar det kännas när jobbet blir gjort, tidsplanen hålls och priset inte drar iväg. Dessutom är det viktigt att veta att arbetet utförs på ett professionellt sätt med hög kvalitet. På Kungstak jobbar vi ständigt med att försöka överträffa våra kunders förväntningar, att leverera högsta kvalitet med smarta lösningar och perfekta detaljer.

Funderar du på att byta tak eller renovera ditt tak i Borås?

Kungstak gör nya tak från grunden eller renoverar ditt tak så att de blir nästan som nya. Dessutom så jobbar vi gärna med, plåt och bandtäckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. Kort sagt – vi löser det mesta inom takläggning och takrenovering!

Vi är även en perfekt partner för dig som behöver råd om ditt befintliga tak i Boråsområdet - ska du byta eller går det att renovera det gamla? En bra takläggare kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina takfrågor.

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” men det stämmer med vår inställning till våra uppdrag. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör ditt takbyte eller takrenovering i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris.

Kungstak är en takläggare att lita på och vår yrkesstolthet gör att vi verkligen satt en heder i att leverera vad vi lovar! Testa gärna oss!

 

Kungstak är specialister på takrenovering i Borås

Eftersom vi endast lägger- och renoverar tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har bytt, lagt och planerat tusentals tak och har idéer som hjälper dig att välja rätt tak till ditt hus. Letar du efter en komplett takläggare som kan renovera ditt tak i Borås är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takbyte eller takrenovering i Borås! Det gör också att vi har full koll på hela kedjan och att din takrenovering inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

 

Har du frågor om takrenovering i Borås?

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takbyte börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet eller takrenoveringen. Så är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på dit takprojekt i Boråsområdet.

 

Vi tar hand om hela ditt takbyte eller takrenovering i Borås

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger och renoverar alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Borås.

Kontakta Kungstak om du funderar på att lägga tak eller renovera tak i Borås. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd.

 

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo