Takprojekt ska vara enkla

Takprojekt kan vara komplicerade. Men för dig som kund ska dom vara enkla. Vi har kunskapen att reda ut de mest komplicerade takprojekt för att du ska kunna släppa taget och känna dig lugn över att jobbet blir gjort, på rätt sätt, i rätt tid och till överenskommen kostnad. Som kund ska du aldrig behöva känna att du behöver ta ansvar för att projektet blir genomfört på rätt sätt – det sköter vi.

Det här är vad vi kan göra för dig

Tjänsterbild 2

Nytt tak eller omläggning

Funderar du på att byta tak eller lägga ett nytt tak? Kungstak gör nya tak från grunden eller lägger om gamla så att de blir som nya. Dessutom så jobbar vi gärna med, plåt och bandtäckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. Kort sagt – vi löser det mesta inom tak!
 

Eftersom vi endast lägger tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare! Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takprojekt börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet.
 

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Service & Underhåll

Alla tak behöver skötsel ibland. Vi håller ditt tak i skick, åtgärdar läckor och kan även utföra plåtarbeten på exempelvis skorsten.
 

Börjar ditt tak bli till åren och du själv har svårt att avgöra vilket skick det är i? Låt oss ta en titt. Kanske räcker det med lite kärlek i form av rengöring och att byta visa detaljer eller om det finns någon läcka som är möjlig att laga utan att byta tak.
 

Att underhålla sitt tak borde vara lika självklart som att ge service till sin bil. Att låta oss se över ditt tak med jämna mellanrum kommer garanterat att förlänga livslängden och hålla ditt tak i fint skick under många år.

Tjänsterbild 3
Tjänsterbild 4

Taksäkerhet

Ett bra tak är ett säkert tak som ger dig ett tryggt hem. Vi säkerställer att taket håller högsta klass, gör takbryggor och snörasskydd.


När vi bygger ett nytt tak är det självklart att tänka på säkerheten. Men om du redan har ett bra tak och inte planerar att byta så kan det ändå vara bra att låta oss se över säkerheten. Finns det halkskydd till stege, säkra taksteg till sotaren eller finns det risk för snöras om det kommer snö. Säkerhet är kanske inget man tänker på i första hand när det kommer till tak. Men för oss är det självklart så låt oss ta en titt på ditt tak innan det händer en olycka.

Solceller

Solceller är positivt både för ekonomin och för miljön. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste utvecklingen och kan både installera och reparera.
 

Solceller är ett verkligt bra komplement till den ordinarie elförsörjningen eller om du har en laddbar bil. Men det finns mycket att tänka på. Ligger taket i rätt väderstreck för solceller, hur kan man installera det så att det blir estetiskt tilltalande och hur säkerställer man så att solcellerna inte försämrar takets funktion?
 

Vi har stor erfarenhet av att installera solceller och ni är välkomna med frågor eller offertförfrågan.

Tjänsterbild 5
Tjänsterbild 6

Sanering

Har du ett tak från 50- eller 60-talet är risken stor att du har ett eternittak. I så fall kan man både gratulera och beklaga. Eternit är ett väldigt hållbart material men när det väl är dags att byta så uppstår problem. Det finns många restriktioner kring hanteringen av eternit som innehåller asbest. Vem som helst får inte hantera det och man kan inte göra sig av med det hur som helst.
 

Kungstak är certifierade via arbetsmiljöverket för avlägsning av asbest och detta görs oftast i samband med byte av tak.
 

Låt oss ta en titt på ditt befintliga eternittak så kan vi säga om det behöver bytas eller om du kan behålla det ytterligare en tid.

Vi bryr oss om detaljerna

Har man bråttom är det lätt att man fuskar lite med detaljerna. Man jobbar i stora drag och löser det mesta. För oss är detaljerna så viktiga att vi istället ser till att aldrig ha bråttom. Det är i detaljerna som man ser kärleken till arbetet. Därför planerar vi projekten noga och ser till att allting blir perfekt.

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo