Solceller i Varberg

Solceller är positivt både för ekonomin och för miljön då den är ett bra komplement till den ordinarie elförsörjningen. Vi på Kungstak håller oss uppdaterade inom den senaste utvecklingen och kan både installera och reparera. Om du funderar på att byta tak kan det vara en mycket bra idé att samtidigt installera solceller.
 

 

Funderar du på att installera solceller på ditt nya tak i Varberg?

Solceller producerar el under alla dygnets ljusa timmar och ger högre effekt ju lägre temperaturen är. Det betyder att solceller fungerar ännu bättre på vintern. Däremot är dagarna kortare samt att det är fler dagar med molnighet vilket gör att produktionen är mindre på vinterhalvåret. Faktum är att våra relativt svala temperaturer passar alldeles utmärkt för solceller.

Vi vet av erfarenhet att det finns mycket att tänka på när man installerar solceller. Ligger taket i rätt väderstreck för solceller? Hur kan man installera det så att det blir estetiskt tilltalande och hur säkerställer man så att solcellerna inte försämrar takets funktion? Vi har stor erfarenhet av att installera solceller i Varbergsområdet och ni är välkomna med alla era frågor eller offertförfrågan.

 

Vi är experter på tak och solceller i Varbergsområdet

Kungstak gör nya tak från grunden eller lägger om gamla så att de blir som nya och vi installerar solceller på ett säkert sätt. Dessutom så jobbar vi gärna med, plåt och bandtäckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. Kort sagt – vi löser det mesta inom takläggning!

Vi är även en perfekt partner för dig som behöver råd om ditt befintliga tak eller om solceller på ditt tak i Varbergsområdet - ska du byta eller går det att renovera det gamla? Är solceller bra på ditt hus? En bra takläggare kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina takfrågor.

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” men det stämmer med vår inställning till våra uppdrag. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör ditt takbyte, takrenovering eller solcellsinstallation i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris.

Kungstak är en takläggare att lita på och vår yrkesstolthet gör att vi verkligen satt en heder i att leverera vad vi lovar! Testa gärna oss!

 

Kungstak är specialister på tak och solceller i Varberg

Eftersom vi endast lägger tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har bytt, lagt och planerat tusentals tak och solceller och har idéer som hjälper dig att välja rätt taklösning till ditt hus. Letar du efter en komplett takläggare i Varberg som kan solceller är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takbyte i Varberg! Det gör också att vi har full koll på hela kedjan och att ditt takbyte inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

 

Har du frågor om takomläggning och solceller i Varberg?

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Eller om du ska installera solceller.  Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takbyte börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet eller solcellsinstallationen. Så är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på ditt takprojekt i Varbergsområdet.

 

Vi tar hand om hela ditt takbyte och solcellsinstallation i Varberg

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och solcellsmontering och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Varberg som kan solceller.

Kontakta Kungstak om du funderar på att lägga tak i Varberg. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd.

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo