VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Solceller i Göteborg

 

Solceller i Göteborg från Kungstak

Solceller bidrar förutom till ekonomiska fördelar, även till många fördelar för miljön, och är därför ett utmärkt sätt att komplettera elförsörjningen. Att använda sig av solpaneler medför också möjligheten att sälja överskottet av den solenergi du producerar. Solceller är ett hållbart sätt att bidra till en lägre månadskostnad, samtidigt som anläggningen höjer värdet på ditt hus. Varför inte nyttja en oanvänd yta till något som gynnar både miljön och som hjälper dig att spara pengar?

Vi på Kungstak ser till att hålla oss uppdaterade kring allt som har med solenergi och solceller i Göteborg att göra och är en stark aktör inom takläggning och solceller, då vi utöver att leverera solceller, också hjälper kunder att installera och reparera soltak.

Kan jag hjälpa dig?

Jakob är områdesansvarig för solceller i Varberg

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Göteborg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

BOKA HEMBESÖK

Kan jag hjälpa dig?

Jakob är områdesansvarig för solceller i Varberg

Boka hembesök

Mitt namn är Jacob och jag är områdesansvarig för Göteborg. Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Slå en signal till mig redan idag!

Jacob Sagman
jacob@kungstak.se
0707-67 82 25

Referenser i Göteborg

Villa med nytt tak och solpaneler.

Takrenovering på stort tak i Partille

★★★★★

Vi har renoverat ett 130 kvm stort tak i Partille. Vi har bytt papp, läkt och monterat S:T Eriks Mjöbäck svart matt 2-kupiga betongpannor. Vi har även gjort bandtäckning på torn och låglutande delar, samt komplett inplåtning på skorsten. Vi har även monterat solpaneler Glas/glas från Solitek.

”Proffesionellt bemötande med inlyssnande dialog inför offert. Kunnig säljare som gav bra råd för vårat projekt. Tydlig kommunikation under planerings och projekt stadiet. Bra och kommunikativa hantverkare under arbetet. Det gick fint att koordinera fönster renovering som vi gjorde samtidigt. Praktiskt att få både tak och solceller samlat från en leverantör. Vi är mycket nöjda med hela processen och slutresultatet.”

Fler referenser…

Vad kan du förvänta dig av att välja Kungstak som installatör av solceller?

Genom att låta oss installera solpaneler på ditt tak får du:

 • Lägre elräkningar

 • Egen elproduktion hela året

 • Solpaneler med lång livslängd

 • Förmånliga skatteavdrag & bidrag

 • Snabb och enkel installation på taket

 • Upp till 30 års garanti
Kungstak erbjuder 30 års garanti vid takläggning

Upp till 30 års garanti

När du anlitar Kungstak för att lägga nytt tak får du marknadens bästa garantier med vattentät garanti i upp till 30 år.

Våra garantier

Solpaneler ger effekt året om

 

Solceller producerar el under alla dygnets ljusa timmar och ger högre effekt ju lägre temperaturen är. Många har uppfattningen om att solpaneler enbart är en lönsam investering i varmare klimat, men enligt forskning fungerar det faktiskt tvärtom. Klimatet i Sverige kan istället hjälpa dig som vill investera i solceller mer då varmare klimat försämrar effektiviteten i solcellerna.

Hållbara solpaneler tillverkade av de bästa i Europa

Solitek tillverkar hållbara solpaneler.

För att kunna erbjuda våra kunder i Göteborg de bästa solcellerna på marknaden, använder vi på Kungstak oss av solpaneler från företaget Solitek. Detta är den enda producenten av solceller i världen som har en helt klimatneutral produktion när det kommer till just solpaneler. De producerar hela sitt energibehov från deras egen solcellsanläggning, samt genom solvärmepaneler på fabrikens tak.

För att vidare belysa de förutsättningar som solcellerna ger, vann fabriken pris då den byggdes år 2013 av ”German Chamber of Commerce” för att vara den mest energieffektiva industribyggnaden i hela Europa. Deras egna solpaneler ger både uppvärmning och kyla och systemet består av 1 mW solvärme och 150 kW solel.

Våra solceller i Göteborg har marknadens bästa produktgaranti.

För att kunna anpassas för just ditt tak, erbjuder Solitek en mängd olika typer av solpaneler av väldigt hög kvalitet och diskret design. Alla deras paneler är tillverkade av bra material för att ha minimal effekt på miljön samtidigt som de erbjuder marknadens längsta garantier på sina produkter.

 

BOKA HEMBESÖK

Solitek Glas/glas solpaneler

tillverkade av 100% förnyelsebar energi

Glas/glas solpanelerna från Solitek är tillverkade i Litauen med hjälp av 100% förnyelsebar energi. Dessutom är panelen även certifierad med silver ”Cradle to Cradle”, ett certifikat som endast ges de produkter som garanterar den säkerhet, cirkulation och det ansvar för material som krävs.

Glas/glas panelerna har en väldigt stabil konstruktion, där både övre och undre skyddslagret är gjort av glas. Denna lösning innebär också att glasen i sig är bärande och att ingen ram behövs för att hålla uppe anläggningen.

• Tillverkade i Litauen av 100% förnyelsebar energi

• Certifierade med silver ”Cradle to Cradle”

• Upp till 50% bättre avkastning sett till garanterad produktion under garantitiden

• Mer än dubbelt så lång produktgaranti än branschstandard

• Minimal risk för mikrosprickor och andra skador på cellerna

•Behöver inte ha någon ram = mindre energiåtgång vid produktion

• Helt brandsäkra

Cradle to cradle logo
Kungstak använder sig av Fixnordic för montering av solpaneler.

För montering av din solcellsanläggning använder vi oss FixNordic’s unika system. Systemet är den enda lösning för infästning av solpaneler i papptak med godkänd snö- och vindlastberäkning som bibehåller takets täthetsgaranti.

 • Dansk tillverkare med mer än 50 års erfarenhet av tak

 • Välkänt varumärke hos takläggare

 • Godkänd av både TÜV Rheinland och AB Täthetsgarantier i Norden

 • Brett sortiment för alla typer av tak

 • Enda lösningen för infästning i papptak med godkänd snö-och vindlastberäkning och som bibehåller takets täthetsgaranti

 • Inget tryck på ytskiktet vid isolerade tak

 • Produktspecifik snö-och vindlastberäkning på alla delar av montaget som krävs av många försäkringsbolag

Montering av solpaneler i Göteborg med Fixnordic

BOKA HEMBESÖK

Energilagring

 

Genom att installera i solceller från Solitek ser du till att taket på din villa inte enbart håller dig torr, du ser även till att det kan ta vara på den effekt som solen ger oss varje år. En solpanel producerar ständigt el vilket gör att du genom att investera i ett energilager inte måste köpa el från nätet efter att solen gått ner för att utföra kvällens sysslor och att njuta av hemmets bekvämligheter.

Vilka är fördelarna med energilagring?

 • 3-fas

 • Går att parallellkoppla

 • UPS funktion – som levererar ström från batteriet vid strömavbrott

 • Gör att Solcellsanläggningen fungerar vid strömavbrott

 • Modulärt system

 • Plug & Play

 • Kompakt design med paneler som enkelt kan monteras ovanpå varandra

 • En app för övervakning & styrning

 • Unbalanced output funktion

Lagra din solenergi i Göteborg med Kungstak.

Kungstak samarbetar med de bästa

Att vara leverantör och partner till oss på Kungstak innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som inger trygghet genom hela ledet.

För dig som kund såväl som för oss.

 

Sänk kostnaderna. Producera din egen el!

Solstrålningen i Sverige är i medeltal 1060 kWh/kvm per år. Ett vanligt villatak fångar ungefär fem gånger mer energi än vad ett hushåll använder under ett år. Detta innebär att installationen av solceller på sikt kommer att bidra till en lägre månadskostnad samtidigt som den ökar värdet på ditt hus.

Installationen av solceller är ofta enkel och tar endast 2-3 dagar. Genom en app kan du sedan hålla koll på din elen du producerar i realtid och få tillgång till all nyttig statistik.

Krävs bygglov för installation av solceller?

 

Tidigare krävdes ett bygglov för att installera solceller, men så är inte längre fallet. Sedan en tid tillbaka är det helt fritt att installera solpaneler så länge de följer formen av taket på din villa. Detta gör självklart hela processen betydligt smidigare och du kommer att mötas av betydligt färre problem under processens gång. 

Att bygglov inte längre krävs i Sverige innebär samtidigt ett lägre pris, vilket i sin tur innebär en ännu större investering inför framtiden.

Skatteavdrag för installation av solceller

I Sverige har det statliga stödet för solceller har ersatts med en skattereduktion, närmare bestämt skattereduktion för grön teknik. Det nya avdraget fungerar ungefär likadant som ROT-avdraget och innebär att du inte längre behöver söka något bidrag för att påbörja anläggning av solceller på ditt hus.

Det nya skatteavdraget är på 20% för investering av solceller och installation. Detta avdrag är redan gjort när du får din faktura från oss. Om du köper och installerar in ett batteri för lagring av din egna elproduktion får du även göra ett avdrag på 50% för detta.

Kungstak levererar solceller i Göteborg 

På Kungstak erbjuder vi solcellspaket för alla typer av byggnader i Göteborg. Till ett konkurrenskraftigt pris kan vi hjälpa dig med rätt paket för att börja producera din egen el. Vi sköter allt från offert till färdigt arbete, vilket gör oss till en komplett leverantör av både tak och soltak.

Kontakta oss på Kungstak redan idag för en kostnadsfri offert och för att påbörja produktionen av din egen solenergi!

 

BOKA HEMBESÖK

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!