Gröna tak i Borås

En tydlig trend är det växande intresset för gröna tak eller sedumtak. Ett vackert sedumtak kan lyfta vilket tak som helst och har flera goda miljöeffekter på både stad och människor. Gröna tak är fördelaktigt för ditt hus eftersom det skyddar taket, isolerar byggnaden bättre mot både kyla och värme och är bullerdämpande samt kan absorbera damm och luftföroreningar. De sedumtak som vi på Kungstak installerar är tåliga, lättskötta och anpassade för nordiskt klimat. Sedummattan som vi använder består av flera olika sedumarter. 

 

Funderar du på att byta tak till ett sedumtak i Borås?

På Kungstak gillar vi grönska och vi älskar naturvänliga lösningar. Sedumtak hjälper den biologiska mångfalden, ger taket längre livslängd och sänker värmeutsläppet i närområdet. Dessutom blommar den vackert varje år. Är du nyfiken på sedumtak eller något annat grönt tak så är vi rätt företag att fråga. Kungstak gör nya tak från grunden eller lägger om gamla så att de blir som nya. Förutom sedum och naturtak, så jobbar vi dessutom vi gärna med plåt och bandtäckning. Kort sagt – vi löser det mesta inom takläggning!

Vi är även en perfekt partner för dig som behöver råd om ditt befintliga tak i Boråsområdet - ska du byta eller går det att renovera det gamla? Eller kan du kombinera ett nytt tak och ett sedumtak? En bra takläggare kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina takfrågor.

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” men det stämmer med vår inställning till våra uppdrag. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör ditt takbyte eller takrenovering i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris. Kungstak är en takläggare att lita på och vår yrkesstolthet gör att vi verkligen satt en heder i att leverera vad vi lovar! Testa gärna oss!

 

Kungstak är specialister på takläggning och taklökar i Borås

Eftersom vi endast lägger tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har bytt, lagt och planerat tusentals tak från sedumtak till klassiska lertegeltak och har idéer som hjälper dig att välja rätt tak till ditt hus. Letar du efter en komplett takläggare i Borås är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takbyte i Borås! Det gör också att vi har full koll på hela kedjan och att ditt takbyte inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

 

Har du frågor om sedumtak i Borås?

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Fungerar det med ett grönt sedumtak på ditt hus? Eller går det att kombinera sedumtak med klassiska material? Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takbyte börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet. Så är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på din takomläggning i Boråsområdet.

 

Vi tar hand om hela ditt takbyte i Borås oavsett om det ska vara lertegel eller gräs

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är också en kompetent partner om du vill lägga ett grönt tak på din fastighet i Borås. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Borås.

Kontakta Kungstak om du funderar på att lägga gröna tak, trätak, plåttak, tegeltak eller vilket tak som helst i Borås. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd.

 

 

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo