Byta tak i Borås

På Kungstak jobbar vi ständigt med att försöka överträffa våra kunders förväntningar, att leverera högsta kvalitet med smarta lösningar och perfekta detaljer.

Ska du byta tak i Borås?

Kungstak gör nya tak från grunden eller byter gamla tak så att de blir som nya. Dessutom så jobbar vi gärna med, plåt och bandtäckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. 

Vi är även en perfekt partner för dig som behöver råd om ditt befintliga tak i Borås - ska du byta tak eller går det att renovera det gamla? Vi kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina frågor angående takbyte.

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” men det stämmer med vår inställning till våra uppdrag. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör ditt takbyte i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris.

Kungstak är specialister på att byta tak i Borås

Eftersom vi endast lägger/byter tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har bytt, lagt och planerat tusentals tak och har idéer som hjälper dig att välja rätt tak till ditt hus. Letar du efter en komplett takläggare i Borås är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takbyte i Borås! Det gör också att vi har full koll på hela kedjan och att ditt takbyte inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

Har du frågor om takbyte i Borås?

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takbyte börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet. Så är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på din takbyte i Borås.

Vi tar hand om hela ditt takbyte i Borås

Det finns så mycket att tänka på kring takbyte eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Borås.

Kontakta Kungstak om du funderar på att lägga tak i Borås. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd.

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo