Vi är takexperterna som alltid ger lite extra

Vi kan inte låta bli; att fila på detaljerna, att lägga i en extra växel, att lösa problemen direkt när de dyker upp. Såna är vi helt enkelt- Inget fusk och inga genvägar. Men vi är inte nöjda där. Tvärtom ser vi varje nytt projekt som en chans att utvecklas, att bli lite bättre, lite noggrannare och lite skickligare.

Lika passionerade idag som när vi började

Vi  gör jobbet enkelt

Det är lätt att krångla till det om man inte tänker efter i förväg. Så det har vi gjort. Vi har använt vår erfarenhet för att skapa ett arbetssätt med tydliga rutiner som gör dig delaktig och som gör jobbet lätt för oss. Så att allt går smidigt, och så att arbetet blir roligare. Både för oss att göra och för er att följa.

Det viktigaste för oss är att ni känner er trygga.

Vi vet att ett byggprojekt kan vara stressande med allt vad det innebär med tidsplaner, budget och olika val. Därför försöker vi alltid se till att er projektledare håller er uppdaterad under projektets och även finns tillgänglig för era frågor. Dessutom har vi alltid välutbildade hantverkare som utför jobbet.

Vi samarbetar enbart med dom bästa

Att vara leverantör och partner till oss innebär att man behöver leva upp till samma höga krav som vi ställer på oss själva avseende kvalitet, noggrannhet och leveranssäkerhet. Därför samarbetar vi bara med de som är tryggast och de som gör att det känns bra i magen för oss.

Ombild Samarbetspartners

Gröna tak

Vi älskar grönska och vi älskar naturvänliga lösningar. Sedumtak hjälper den biologiska mångfalden, ger taket längre livslängd och sänker värmeutsläppet i närområdet. Dessutom blommar den vackert varje år.

Ombild 4

Vi samarbetar med Nordea

Hos os får du inte bara snygga tak, vi har även en smidig lösning kring finansieringen. Tillsammans med Nordea har vi tagit fram ett bra erbjudande med goda villkor och individuell prissättning. Nordea kan även hjälpa dig med att undersöka om ditt nya boende är miljövänligt och energieffektivt. I så fall erbjuder de ett grönt bolån, vilket innebär extra förmånlig ränta.

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo