VATTENTÄT GARANTI 30 ÅR

Din svenska leverantör för solenergi i Spanien

Vi brinner för att skapa en trygg hantverkarupplevelse som känns bra i magen!

Kungstak är en svensk takfirma

Vi energieffektiviserar även svenska hem i Spanien

Kungstak tillhandahåller sina tjänster även i Spanien. Med vår beprövade modell strävar vi alltid efter att kunden ska få en trygg hantverkarupplevelse, oavsett plats – vare sig det är i Sverige eller i Spanien. Från första besöket där vi kommer ut och tittar på plats, via våra dedikerade projektledare och yrkesarbetare till den gemensamma genomgången när projektet är slutfört, levererar vi samma höga standard av service och kvalitet.

För att det ska kännas tryggt tycker vi det är viktigt med en tydlig offert och ett fast pris. Men också en projektledare som är tillgänglig, har bra koll på hela projektet och kommunicerar löpande med kunden på daglig basis, oavsett om projektet äger rum i Sverige eller i Spanien. Hos oss behöver ni aldrig ”jaga snickaren” eller fundera på vad som händer på taket – vare sig det är i Sverige eller i Spanien. Det visar vi löpande med text och bild under hela projektet.

Välkommen till oss på Kungstak – oavsett om ni befinner er i Sverige eller i Spanien!

DETTA KAN VI GÖRA FÖR DIG

Hustak i Spanien med solpaneler
Installation av solpaneler anläggning

Solpaneler och energilösningar med rätt kompetens & rätt verktyg

Vi är din pålitliga partner både i Sverige och i Spanien. Vi har arbetat med solceller och energilösningar i många år. Vi förstår att det inte finns några genvägar när det gäller professionella anläggningsarbeten. Som erfarna takläggare vet vi att rätt utrustning, kompetens och erfarenhet är avgörande för att säkerställa att ett hus får den bäst anpassade anläggningen. Det är precis vad vi erbjuder. Dessutom har vi många nöjda kunder som har fått hjälp med allt från anläggning av nytt plåttak till installation av solceller på sina befintliga tak.

Oavsett om vi utför installation av solpaneler och energilösningar åt företag eller privatpersoner kan du lita på att vi som takläggare är noggranna, effektiva och strävar efter att upprätthålla, och stärka, vårt goda rykte – både i Sverige och i Spanien.

När du anlitar oss vill vi att du ska känna dig trygg och säker under många år framöver.

Att anlita en hantverkare ska kännas bra i magen! Vi har många kunder som fått uppleva detta genom åren. Under våra referenser kan ni ta del av några av de projekt vi genomfört och även läsa våra kunders egna omdömen.

SE VÅRA REFERENSER HÄR

Installera framtidens solceller i Spanien

Kungstak installerar de bästa solcellerna på marknaden, även i Spanien. Vi på Kungstak strävar efter att erbjuda våra kunder det bästa, och därför använder vi solpaneler från Solitek – den enda producenten av solceller i världen med en helt klimatneutral produktion. Genom att producera sitt eget energibehov med hjälp av solcellsanläggningar och solvärmepaneler på fabrikens tak visar Solitek vägen för en hållbar energiframtid.

Utöver att erbjuda högkvalitativa solceller ger Kungstak dig möjligheten att addera batterilagring till din anläggning och ansluta ditt batteri till CheckWatt. Som partner till CheckWatt, tillsammans med vår leverantör Sellpower, är Kungstak dedikerade att erbjuda våra kunder innovativa och effektiva lösningar för att maximera deras solenergianvändning.

Oavsett om du befinner dig i Sverige eller Spanien, välj Kungstak för att installera framtidens solcellerna och ta steget mot en mer hållbar energiframtid. Kontakta oss idag för att börja din resa mot en grönare framtid.

HAR DU FRÅGOR OM SOLCELLER?

Solpaneler på ett hustak i Spanien

Vi gör jobbet med glädje

Vi håller det vi lovat och gör det idag, inte mañana

På Kungstak tar vi våra löften till dig som kund på största allvar. Vi förstår att tillgänglighet är nyckeln till att undvika missförstånd och skapa en trygg upplevelse för våra kunder. Därför tilldelas varje projekt en dedikerad projektledare som arbetar passionerat för att säkerställa smidig framdrift och vara tillgänglig för alla frågor och önskemål. Genom denna noggranna uppföljning kan du känna dig helt lugn och trygg under hela projektets gång. Vi strävar efter att ditt nya tak inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar, så att du som kund kan njuta av en säker och pålitlig lösning för ditt hem.

TAG KONTAKT MED OSS

Myller av hustak i en spansk stad
Våra takarbetare har lång erfarenhet och bred kunskap.

Ordning & Effektivitet
Kvalitet & Kommunikation

Är du ändå orolig för hur det faktiskt kommer att gå till? Det behöver du inte vara. Som takfirma är vi noga med att allting ska skötas smidigt och korrekt att vi har punktat ner hela processen. Du får en enkel och tydlig översikt genom hela processen och kan känna dig fullkomligt trygg med att allt kommer gå rätt till. Vi arbetar mot ett resultat som speglar både offert och dina förväntningar av det tak du alltid drömt om.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET

Kan vi hjälpa dig i Spanien?

När du söker en pålitlig leverantör för solceller och solpaneler i Spanien kan du skicka oss en offertförfrågan. Vi finns på plats för att lösa uppdrag när det gäller tak och gör gärna ett besök på plats.