Taksanering i Mölndal

Har du ett tak från 50- eller 60-talet är risken stor att du har ett eternittak. I så fall kan man både gratulera och beklaga. Eternit är ett väldigt hållbart material men när det väl är dags att byta så uppstår problem och speciella regler för sanering av taket gäller för det finns många restriktioner kring hanteringen av eternit som innehåller asbest. Vem som helst får inte hantera det och man kan inte göra sig av med det hur som helst. Ibland är det enklast och säkrast att anlita en specialist på taksanering som Kungstak.
 

 

Har du ett eternittak kan du behöva hjälp mer taksanering

Behöver taket bytas ut bör man anlita en erfaren takläggare som kan hjälpa till med att byta ut eternitplattorna mot exempelvis tegelpannor. Ring oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. Vi har stor erfarenhet av att montera ner eternittak och använder oss av korrekt skyddsutrustning när vi arbetar med materialet. Vi hjälper även till att köra eternitplattorna till en godkänd slutförvaring och städar noggrant efter oss. Vi hjälper dig sedan att lägga ett nytt, miljövänligare tak.

Kungstak är certifierade via arbetsmiljöverket för avlägsning av asbest och detta görs oftast i samband med byte av tak. Låt oss ta en titt på ditt befintliga eternittak så kan vi säga om det behöver bytas eller om du kan behålla det ytterligare en tid. Med oss får du en säker och trygg sanering av ditt tak.

 

Funderar du på att byta tak eller lägga ett nytt tak i Mölndal?

Kungstak gör nya tak från grunden eller lägger om gamla så att de blir som nya. Dessutom så jobbar vi gärna med, plåt och bandtäckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. Och vi hjälper dig att sanera och demontera ditt gamla eternittak. Kort sagt – vi löser det mesta inom takläggning!

Vi är även en perfekt partner för dig som behöver råd om ditt befintliga tak i Mölndalsområdet – ska du byta eller går det att renovera det gamla? En bra takläggare kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina takfrågor.

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” men det stämmer med vår inställning till våra uppdrag. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör ditt takbyte, takrenovering eller taksanering i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris.

Kungstak är en takläggare, takrenoverare och taksanerare att lita på och vår yrkesstolthet gör att vi verkligen satt en heder i att leverera vad vi lovar! Testa gärna oss!

 

Kungstak är specialister på takläggning och taksanering i Mölndal

Eftersom vi endast jobbar med tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har bytt, lagt, planerat och sanerat tusentals tak och har idéer som hjälper dig att välja rätt tak till ditt hus. Letar du efter en komplett takläggare i Mölndal är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takprojekt i Mölndal! Det gör också att vi har full koll på hela kedjan och att ditt takbyte eller din taksanering inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

 

Har du frågor om taksanering eller takläggning i Mölndal?

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Om du behöver sanera ditt eternittak eller inte. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att din takläggning eller takdemontering och sanering börjar på bästa sätt. För att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takprojektet. Så är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på ditt tak i Mölndalsområdet.

 

Vi tar hand om hela ditt takbyte inklusive taksanering i Mölndal

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att demontera ditt gamla tak och sanera om det behövs till att lägga råspont och ordna takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Mölndal.

Kontakta Kungstak om du funderar på att lägga tak eller behöver sanera ditt gamla tak i Mölndal. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd.

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo