Taksäkerhet i Borås

Ett bra tak är ett säkert tak som ger dig ett tryggt hem. Vi säkerställer att taket håller högsta klass, gör takbryggor och snörasskydd.

Viktigt att tänka på taksäkerheten i Borås

Äger man en villa är det otroligt viktigt att tänka på taksäkerheten. Det är helt enkelt vissa anordningar som villan måste ha för att den ska anses vara säker på olika sätt. 

Det ställs allt högre krav på villaägare att de ska ha den utrustning och de fallskydd för taket som krävs idag. När vi på Kungstak bygger ett nytt tak är det självklart att tänka på taksäkerheten. Men om du redan har ett bra tak och inte planerar att byta så kan det ändå vara bra att låta oss se över säkerheten. Finns det halkskydd till stege, säkra taksteg till sotaren eller finns det risk för snöras om det kommer snö. Säkerhet är kanske inget man tänker på i första hand när det kommer till tak. Men för oss är det självklart så låt oss ta en titt på ditt tak innan det händer en olycka.

Takskyddet har två funktioner. Dent ena är att förebygga olyckor genom fall eller halkning på taket. Den andra är att förebygga skador på själva taket, alltså att tegelpannor eller annat takbeläggningsmaterial inte ska skadas när någon befinner sig på det. Det är väldigt viktigt att man noggrant följer föreskrifterna för taksäkerhet. Annars utsätter man alla i omgivningen för en stor fara. Krav på fasta skyddsanordningar varierar, beroende på när de är uppförda, byggnadens fasadhöjd och taklutning, fråga gärna oss om du känner dig osäker kring de olika kraven för just din villa.

Vi är även en perfekt partner för dig som behöver råd om ditt befintliga tak i Boråsområdet - ska du byta eller går det att renovera det gamla? En bra takläggare kan ge dig de bästa råden och svar på alla dina takfrågor, även när det gäller taksäkerhet i Borås.

Vi brukar skämtsamt säga ”ingen fara på taket” men det stämmer med vår inställning till våra uppdrag. Som kund till oss kan du luta dig tillbaka och lita på att vi gör ditt takbyte eller takrenovering i rätt tid, på rätt sätt och till överenskommet pris. Och har du ett säkert tak är det ju verkligen ingen fara på taket!

Kungstak är en takläggare att lita på och vår yrkesstolthet gör att vi verkligen satt en heder i att leverera vad vi lovar! Testa gärna oss!

 

Kungstak är specialister på taksäkerhet i Borås

Eftersom vi endast lägger tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har bytt, lagt och planerat tusentals tak och har idéer som hjälper dig att välja rätt tak till ditt hus. Letar du efter en komplett takläggare i Borås är vi det självklara valet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare, vilket gör oss till en helt komplett leverantör av ditt takbyte i Borås! Det gör också att vi har full koll på hela kedjan och att ditt takbyte inte står och faller med en underleverantör som blivit dubbelbokad.

 

Har du frågor om säkra tak i Borås?

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Du kanske också funderar på hur om ditt tak håller hög säkerhet. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takbyte eller taksäkerhetsprojekt börjar på bästa sätt. För att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela ditt taksäkerhetsarbete eller annat takprojekt. Så är det något du funderar på så har du ett nummer till en person som har full koll på din takjobb i Boråsområdet.

 

Vi ser till att du har ett säkert tak på ditt hus i Borås

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion, skick och säkerhet på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Kungstak är en komplett takläggare i Borås som gärna ser över säkerheten på ditt tak.

Kontakta Kungstak om du funderar på något som har med ditt tak i Borås att göra. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska bli supernöjd.

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo