Installera framtidens solceller!

Kungstak och Midsummer har ett exklusivt samarbete för att tillsammans få ut framtidens solcellstak till så många nöjda kunder som möjligt. Solcellstaket Midsummer SLIM är en kombination av ett elegant plåttak och diskret designade solpaneler, vilket skapar en stor effekt utan att göra anspråk på husets utseende. 

Slimmad solenergi designad i Sverige

Fördelar med Midsummer SLIM

Som ett klassiskt plåttak fast ändå inte. Solpanelerna är enbart 2 mm tunna och anpassade efter plåtens bredd för att maximer upptagningen av solen. Tack vare detta blir de en naturlig del av taket som varken syns eller stör.

Solpanelerna är tillverkade i Sverige - med marknadens lägsta klimatavtryck.

Riskfritt montage utan håltagning. Vi varken skruvar eller borrar hål i tätskiktet vilket minskar risken avsevärt för läckage.

Alla tak är olika - vi skräddarsyr både plåten och solpanelens längd för att passa just ditt tak.

En vinst för ditt hus, för miljön & din elräkning

Vår övertygelse är att om ännu fler ska lockas att installera solceller krävs lättmonterade produkter med snygg design. Därför skapade vi Midsummer SLIM  - vår integrerade solpanel för vackert falsade plåttak, slitstark och utvecklad för det svenska klimatet.

Det finns många fördelar med att installera ett solcellstak från Midsummer. Som kund kan du luta dig tillbaka och njuta av vetskapen om att du gör både miljön, ditt hus och din elräkning en tjänst. Säg hej till solpaneler som blir ett med taket och banar väg för en ny standard.

Vill du ha hjälp?

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo