Nytt tak eller omläggning

Funderar du på att byta tak eller göra att nytt tak?
 

Kungstak gör nya tak från grunden eller lägger om gamla så att de blir som nya. Inget tak är för stort eller för litet, för gammalt eller nytt. Dessutom så jobbar vi gärna med, plåt och bandteckning, ytpapp, sedumtak och naturtak. Kort sagt – vi löser det mesta inom tak!
 

Det finns många byggare och snickare som lägger tak. Många är duktiga på det men ingen är specialist – som vi. Eftersom vi endast lägger tak har vi samlat på oss massor av erfarenhet som du får på köpet. Vi har till och med egna pappläggare och plåtslagare!
 

Kanske funderar du på vilken typ av tak som passar ditt hus, vilka för och nackdelar som finns med olika material. Den typen av frågor kan vi oftast hjälpa dig att svara på så att ditt takprojekt börjar på bästa sätt och för att underlätta för dig så får du en och samma projektledare genom hela takbytet.
 

Det finns så mycket att tänka på kring tak eftersom det har en central betydelse för huset. Vi hjälper till med allt från att lägga råspont till takavvattning och kan även hjälpa dig att bedöma funktion och skick på ditt nuvarande tak. Vi är takspecialister ut i fingerspetsarna och lägger alla tak till alla kunder – privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Hör av er!

Enkla eller svåra frågor, projekt på gång eller en offertförfrågan. Skicka ett meddelande så svarar vi!


Kreera web&design Logo